美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

唻緊放大假終於有時間, 最好在油尖旺區

子爵府

減齡達人勳章

我係尖沙咀打enlighten去洞,我fd係打斑,佢未打完一個course d斑都散左三成,想要名可以pm我

禁止訪問

禁止訪問

別墅

yfong3 發表於 19-9-6 13:18
樓主咩斑? 我果間打m22 同enlighten好勁, 第一次 d斑都淡一半, 有d斑直頭一次就打清, 佢地講明打一次見效我 ...

係呀,第一次勁好效果,服務好好,之後join左,就求其做,俾1800試就後就得ge la,千祈不要join course

複式洋房

我打pico 好好
不過cwb 做

子爵府

樓主咩斑? 我果間打m22 同enlighten好勁, 第一次 d斑都淡一半, 有d斑直頭一次就打清, 佢地講明打一次見效我 ...

請問邊間?幾錢?結焦嗎?

別墅

wing_tt 發表於 19-8-27 11:04
我係尖沙咀打enlighten去洞,我fd係打斑,佢未打完一個course d斑都散左三成,想要名可以pm我 ...

可以推介一下?

伯爵府

chingwachai 發表於 19-8-27 10:38
唻緊放大假終於有時間, 最好在油尖旺區

呢到jm 介紹左間 二月份9800/10次pico 我打左兩次應該幾好 可以考慮下 we skxx 旺角
開開心心又一天

別墅

可以介唔?

大宅

HAPPY_YY 發表於 20-2-25 14:21
呢到jm 介紹左間 二月份9800/10次pico 我打左兩次應該幾好 可以考慮下 we skxx 旺角
...

可以pm嗎

象牙宮

sitingting 發表於 19-9-6 14:38
最好自己約幾間唔洗咨詢費的診所去見下 ,再決定join邊間 , 我自己該係咁
...

好 buy 妳的想法。

看到你的想法, 仿傚下。有D遲。 希望 还我原來的 皮肤。

打斑淨肤.... 排最后。把皮膚養好。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

m22 同 enlighten 第一次 d斑都淡一半 打一次見效, 佢都好夠旦, 是男还是女???
enlighten $880, M22 $1280?

原來我的斑得少少几粒。 "山寨皮秒" 把我未顯出的斑, 全激發出來了。 現多了一倍,成十多粒。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

kingsleylam620 發表於 19-10-29 12:20
係呀,第一次勁好效果,服務好好,之後join左,就求其做,俾1800試就後就得ge la,千祈不要join course
...

第一次勁好效果,什么效果? 皮膚白了一度, 还是 有彈性了, 皮膚細緻?。

$1800 是試做價?
不是逐次付費?

是那一間?

理性討論交流者。

象牙宮

HAPPY_YY 發表於 20-2-25 14:21
...

10次 /9800 不貴。
保養 10次/ 1年內也足有余。沒時間嘗試其它醫美了。

========

* 袪斑, 我個人不想太多次數, 因打斑對皮膚也是傷害。自己知自己的皮膚。
等皮膚自己修复, 不止 1个月時間。
正如, 年輕每周 peeling。

40.50.60.70 每月 peeling, 皮膚弱者 政府醫生, 用豬油膏沖涼。全身抹水份膏。或洗脏的部分, 其它沖洗就得。
老人护理學, 甘教我。

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至