時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

班大學生真係想八國聯軍!

男爵府

畀面勳章

short上腦,人地美軍睬佢先傻

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

little_woman 發表於 19-9-6 11:47

一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

伯爵府

畀面勳章

叫人地侵略自己地方,真係忽上腦,點解唔打開佢自己屋企度門再叫D賊入去,再帶路偷佢老豆老母D嘢。

子爵府

帶路去邊先,成班智將,去曱甴巢

大宅

冇腦

侯爵府

漢奸學生,泯滅人性。

侯爵府

解放軍退役少將:擊沉美國一艘航母 讓它傷亡5000人 你看美國怕不怕?
https://thestandnews.com/china/%E8%A7%A3%E6%94%BE%E8%BB%8D%E9%80%80%E5%BD%B9%E5%B0%91%E5%B0%87%E7%BE%85%E6%8F%B4-%E6%93%8A%E6%B2%89%E5%AE%83%E4%B8%80%E8%89%98%E8%88%AA%E6%AF%8D-%E8%AE%93%E5%AE%83%E5%82%B7%E4%BA%A15000%E4%BA%BA-%E4%BD%A0%E7%9C%8B%E7%BE%8E%E5%9C%8B%E6%80%95%E4%B8%8D%E6%80%95/

解放軍如何摧毀美國航母
http://www.yzzk.com/cfm/content_archive.cfm?id=1488425507944&docissue=2017-10

華導彈領域超班
美軍高層憂航母失勢:
以後或任由宰割!
https://www.hkgpao.com/articles/1002683

https://www.dw.com/zh/%E7%BE%8E%E6%B5%B7%E5%86%9B%E5%89%8D%E6%9C%80%E9%AB%98%E5%B0%86%E9%A2%86%E5%92%8C%E4%B8%AD%E5%9B%BD%E5%BC%80%E6%89%93-%E7%BE%8E%E5%9B%BD%E5%8F%AF%E8%83%BD%E4%BC%9A%E8%BE%93/a-48460395

美海军前最高将领:和中国开打 美国"可能会输"

曾任美国海军最高指挥官-海军作战部长的退休上将盖里·罗海德(Gary Roughead)向路透社表示:美国在与中国交手的亚洲战争中"可能会输","我们的确处在历史的重要转折点。"

天行健,君子以自強不息;地勢坤,君子以厚德載物。

中國閱兵
https://www.youtube.com/watch?v=Mq0li4WTt_Y
尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。但是,有準備不一定能找緊機會,因為....命運就是這樣的敲門。要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。黑暗是可怕的,極難耐的.....但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

男爵府

邊間大學?
waiyinmama

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

壞腦

瑪瑙宮

唉, d 大學生攪少一陣得唔得, up 得就 up

子爵府

其實大學係米要出一出手呢!
自由都應該要有底線,要有道理 ,要有人性!

瑪瑙宮

carly.c 發表於 19-9-6 12:52
其實大學係米要出一出手呢!
自由都應該要有底線,要有道理 ,要有人性!
...

我建議佢地跳班, 拿拿聲畢業好過. 比一級榮譽你都無用, 而家無人請佢地.

大宅

有本事自己當兵啦垃圾

大宅

講得出呢啲既, 第一年事 cut 左佢既大學學費資助 !
有咩理由用香港納稅人既錢來資助呢班反骨港獨
你地唔配有資助

大宅

回覆樓主:

壞腦,成班要拎去勞改

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

帶咩路,入到海域先算,佢入來前先處決你

子爵府

我依家終於明點解有勞改呢樣嘢

男爵府

回覆 carly.c 的帖子

關鍵是大學校長不抓正來做,教育局又話是學校自主決定,你話教育局做野了嗎?

男爵府

孤獨旅人 發表於 19-9-6 13:01
有本事自己當兵啦垃圾

佢哋就是沒有本事,
警察未出實彈、
流小小血已呱呱叫啦,
真是要佢地當兵,就即刻返屋企涼冷氣啦

首頁

尾頁

跳至