自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

三鏡系統是一個 26mm 廣角(f/1.8)、一個 52mm 望遠(f/2.0)、和一個 13mm 超廣角(f/2.4)三個都係12MP。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

https://hk.ulifestyle.com.hk/topic/detail/208648/apple%E7%99%BC%E4%BD%88%E6%9C%832019-iphone11-iphone-11-pro%E7%B3%BB%E5%88%97-%E4%B8%89%E9%8F%A1%E9%A0%AD-%E5%94%AE%E5%83%B9-%E9%96%8B%E5%94%AE%E6%97%A512%E5%A4%A7%E9%87%8D%E9%BB%9E/4?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=link&preview=1

男爵府

3鏡好核突 密集恐懼

子爵府

諗住即買..
我部6 用左5年幾用到好憫....

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Taitaimui 發表於 19-9-11 07:57
諗住即買..

我都想換機
;-)

用戶要求終止服務

牛年勳章

吸引唔到我換機
未經許可,請勿轉載

大宅

同iPhone x 好似冇乜分別.....

伯爵府

我都諗住換,e+用緊 iPhone 7

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主:

睇完個規格和價錢就無興趣,所有功能都係炒冷飯。

iPhone 11 平價版都可以考慮,有翻128gb容量又平過XR當日價錢。
你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

子爵府

Joey8 發表於 19-9-11 07:43
https://hk.ulifestyle.com.hk/topic/detail/208648/apple%E7%99%BC%E4%BD%88%E6%9C%832019-iphone11-iphon ...

睇中咗11嘅pro 256仲平過xs max

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

後面鏡頭位,好核突

大宅

我唔係好識spec嘅野,影相靚唔靚得過華為呢?

珍珠宮

katherine418 發表於 19-9-11 07:47
3鏡好核突 密集恐懼

其實我都覺鏡頭核突,但影相又真係靚

伯爵府

諗住即買..

我都係用緊6

伯爵府

用緊8+, 點解反而有返128gb 出

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

諗住即買..

你好勁,我用緊6+,有時候都窒窒地

珍珠宮

諗住即買..

好勁可以用5年。
我其實呢幾年都年年換,因我會trade in,貪佢仲值錢時換好過壞左一蚊都冇,但我今年就因為個鏡頭核突考慮中。。。

珍珠宮

Ling2019 發表於 19-9-11 08:09
同iPhone x 好似冇乜分別.....

好大分別,影相拍片,mon,CPU速度,聲音,電量等

珍珠宮

flyinsky 發表於 19-9-11 09:18
用緊8+, 點解反而有返128gb 出

我就係部XS MAX買左64GB好後悔。。。之前諗住256GB太多

男爵府

我都係因為鏡頭核突考慮中..... 心思思緊華為定iphone,但其實兩者鏡頭係咪差不多呢~

首頁
12345...11

尾頁

跳至