時政擂台

跳至

首頁
23456...7

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

kkktsang 發表於 19-10-11 01:13
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20191011&s=6996647&a=60139820
【獨家】校隊泳將15歲「發夢」 ...

香港曱甴,時代垃圾!
香港曱甴,時代垃圾!
香港曱甴,時代垃圾!
香港曱甴,時代垃圾!
香港曱甴,時代垃圾!
香港曱甴,時代垃圾!
香港曱甴,時代垃圾!
香港曱甴,時代垃圾!

香港曱甴,時代垃圾!
香港曱甴,時代垃圾!
香港曱甴,時代垃圾!
香港曱甴,時代垃圾!
香港曱甴,時代垃圾!
香港曱甴,時代垃圾!
香港曱甴,時代垃圾!
香港曱甴,時代垃圾!

支持香港警察嚴正執法,武力拘捕暴徒!

珍珠宮

畀面勳章

loklok286 發表於 19-10-11 07:30
好大可能,暴徒無人性

隨時暴徒落手

男爵府

https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20191011&s=6996647&a=60139820

範著法就範著法,TBB影嗮,你抹黑警察就以為可以甩身?

你覺得暴政就可以範法,甘你未繼續令到交通癱瘓同破壞儸! 吾好做完就作野屈被政府,警察甘百街!

水晶宮

2024勳章

黃C老作水平已達出神入化,爐火純青水平
以前仲係看圖作文,至少有張圖
而家僅憑死者年齡就可以作一篇感天地泣鬼神佳作,真係佩服得五體投地!

大宅

疑點

https://m.facebook.com/groups/295202647488775/permalink/1810236125985412?sfns=mo

別墅

babaca221 發表於 19-10-11 02:18
難以想像佢死前經歷過d咩野,好難過,感激佢既付出。
點解呢個政府可以變成咁?
...

賴得就賴,點解又關政府事?

男爵府

liuliubb 發表於 19-10-11 03:43
Bk出名係深藍王國,樓主 慳番啖氣啦, 出名出到facebook 個個都知 佢哋樂於活在一個世界, 多數都 ...

你是否深藍?做咩上來?唔慳返啖氣?
你只懂抹黑,無道德的文宣,唔該請你擘大眼看清楚真正的香港人關心什麼。

大宅

番連登啦 妖

大宅

ZTTZ 發表於 19-10-12 10:03
疑點

https://m.facebook.com/groups/295202647488775/permalink/1810236125985412?sfns=mo

宜家社會的所謂的疑點,指控都係完全由一方片面之詞去成立就可以, 只要人作文,cut片一講就有一群俾仇恨蒙蔽雙眼的人仕,不分青紅皂白地去當係真相. 遲佢哋班無分析力量的人已經係法官了.

公爵府

其實不停甘樣消費死者
攪到死者和死者家屬無日安寧
造謠的人怕唔怕有報應

大宅

見到你呢D人先驚,成日覺得自己啱,人地係唔敢出聲,怕被暴徒打

大宅

apple~y 發表於 19-10-12 10:59
其實不停甘樣消費死者
造謠的人怕唔怕有報應 ...

死者家屬唔願意講死者係咩事死亡,大家應該停止無謂嘅猜測,俾死者安息,俾佢家人安寧。

大宅

Chakhk 發表於 19-10-12 10:54
宜家社會的所謂的疑點,指控都係完全由一方片面之詞去成立就可以, 只要人作文,cut片一講就有一群俾仇恨 ...

但以前香港好耐先有一單浮屍案,就一定係大新聞,但呢兩個月不停有咁多浮屍案,仲單單都話係自殺,唔覺得有可疑?

男爵府

apple~y 發表於 19-10-12 10:59
其實不停甘樣消費死者
造謠的人怕唔怕有報應 ...

佢哋為求屈到警隊, 係任何嘢都唔會放過!死人唔會講真相, 呢班冇良知嘅人仲唔把握機會,消費到個死者盡咩!
叫佢哋考慮下死者同家屬感受?佢哋只顧自己感受, 何時有顧過其他人!

男爵府

ZTTZ 發表於 19-10-12 10:03
疑點

其實你地咁多人,成200萬,唔洗講咁多無為野啦,你地唔係話黃屍好多高學歷,又教授又醫生又護士又老師又專業人士,如果咁有心,可以自發組隊去深入調查,我地真係好歡迎你地搵到任何可以指證警察殺人嘅證據俾全香港人睇。

唔係好似你呢d人咁,求其扔低一編野,係bk留2隻字就走左去,行街睇戲食飯睇電視,我真係唔覺得你真心關心所有死者囉。

男爵府

tp-windy 發表於 19-10-12 11:47
佢哋為求屈到警隊, 係任何嘢都唔會放過!死人唔會講真相, 呢班冇良知嘅人仲唔把握機會,消費到個死者盡 ...

有人性就唔會3番4次做呢d野,完全無諗過人地家人嘅感受,固意抹黑再不斷網上傳來傳去,人地家人企出來澄清,又話假家人,無恥至極

男爵府

summerDDa 發表於 19-10-11 02:36
4個月暴徒行為!你班曱甴都一樣視而不見!聽而不聞!!如果所謂的受害年青人!都係 一班幕後攪 ...
對,政府就是幕後黑手

珍珠宮

回覆樓主:

邪教冼腦!

水晶宮

chunwai_315 發表於 19-10-11 07:10
講得好,最緊要講出事實又中肯

唔好講到為香港人爭取乜乜乜,因為黃人從不代表我。冇 ...

黃人不代表我 X2!
樓上有人話bk mama自私只顧有無阻自己,睇到都覺好好笑,做人要顧己及人,公共設施大家都有份用,黑衣人一句爭取就任意破壞,真係唔知咩世界?
我同囡講,想爭取日後生活好d、想要民主,請讀好書,知識改變命運,唔好淨係識鬧警察、打爛地鐵、放火燒鋪、打人、阻人返工 .....
仲有,班中大學生對住校長,兜口兜面叫佢段狗,我真係不能接受,d學生到底知唔知咩叫尊師重道!

男爵府

ZTTZ 發表於 19-10-12 11:38
但以前香港好耐先有一單浮屍案,就一定係大新聞,但呢兩個月不停有咁多浮屍案,仲單單都話係自殺,唔覺得 ...

如果咁可疑,毒果唔會查? 如果俾佢搵到警察殺人嘅證據,仲唔全香港人企出黎反警察?

已經有好多單家人都企出黎講,話無可疑,唔關修例事,你地就話假家人,假家人由831到今日都無一單半單真家人企出來指證!真係可以殺咁多人再搵咁多人力物力金錢全部全部冚哂佢????會唔會太荒謬? 我相信就算今日嘅菲律賓呢類落後地方都做唔到呢種效果,竟然發生係香港身上,仲要咁大班人信

首頁
23456...7

尾頁

跳至