時政擂台

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

kkktsang 發表於 19-10-11 01:13
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20191011&s=6996647&a=60139820
【獨家】校隊泳將15歲「發夢」 ...

你都好可悲!
因為你沒有理性分析能力

男爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

何止要滅聲 ,甚至要滅族 、滅口,仲要消滅医療報告 (確保所有政府部門不會爆出來 )才可以令咁多人被自殺
做警察真係好笨,又要比人打又要比人屈

大宅

瞓得好勳章

https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20191011&s=6996647&a=60139820

吓,原來暴徒癱瘓交通同破壞,我哋仲要贊佢?
咩政治唔關自己事?你知唔知自己講咩?你估我哋個個好似你咁日日起到性幻想、咁多人支持你所講嘅警察,咁你就知你嘅問題係,正常香港人唔支持班垃圾囉

伯爵府

回覆 kkktsang 的帖子

黃絲都可憐下我地啦!條街已被你地班蛋散,4處破壞。依架連上下網,都遇到你地班賤人,唉…

補充內容 (19-10-12 12:46):
人一黃,尿更黃!因中尿毒,short上腦,咩都掉轉講。
癲唔

珍珠宮

2024年龍年勳章

ZTTZ 發表於 19-10-12 12:38
係你炒車!屍體係9月22在油塘被發現㗎!你封信話10月8日響海怡有人見浮屍?近期又確實周圍都發現浮屍嘅。
...

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

2024年龍年勳章

Bbchuchuchichu 發表於 19-10-12 12:38
你都好可悲!
因為你沒有理性分析能力

樓主呢d擺明深黃,低質文宣!

大宅

TWINSTARSBB 發表於 19-10-12 12:30
淨係識講好可疑,好可疑,但乜都搵唔到,我真係唔信要查,真係咁可疑,會少少野都查唔到囉! 荒謬到極點! ...

所以咪要成立獨立委員會調查囉!你行埋話"我要查案,即刻攞曬CCTV 出嚟我睇"咁呀?

大宅

一隻鴨鴨 發表於 19-10-12 12:49

比人拆穿,就拉開話題。

男爵府

ZTTZ 發表於 19-10-12 12:54
所以咪要成立獨立委員會調查囉!你行埋話"我要查案,即刻攞曬CCTV 出嚟我睇"咁呀?
...

查家人要睇cctv? 查乜都要有cctv? 獨立調查委員會究竟查警察定查屍體?

珍珠宮

2024年龍年勳章

Whitechocolate 發表於 19-10-12 12:45
回覆 kkktsang 的帖子

黃絲都可憐下我地啦!條街已被你地班蛋散,4處破壞。依架連上下網,都遇到你地班賤 ...

大宅

TWINSTARSBB 發表於 19-10-12 12:59
查家人要睇cctv? 查乜都要有cctv? 獨立調查委員會究竟查警察定查屍體?
...

做乜要查家人呀?9唔搭了8

珍珠宮

2024年龍年勳章

ZTTZ 發表於 19-10-12 12:56
比人拆穿,就拉開話題。

炒車?唔好意思喎
不過你班黃絲淨係睇毒果,洗哂腦架啦,成日話831死人,証據呢?

別墅

其實講到香港咁恐怖,仲留係度做乜?快啲移民啦,呢啲新聞係呃到腦殘架姐,
都未有調查結果,咁快就下定論,就係黃屍呢班腦殘放走一個個真正兇手,個個以為自己偵探,有冇諗過死者家人感受?
有冇諗過人地家人就係唔想俾你呢班腦殘借題發揮,先唔出聲?
你地收手啦,咁心痛,咁又間接鼓勵政府放走陳同佳?
不知所謂,唔好話bk係藍絲,只係多正常人姐!

水晶宮

ZTTZ 發表於 19-10-12 10:03
疑點

https://m.facebook.com/groups/295202647488775/permalink/1810236125985412?sfns=mo

不如我用過來人身份話比你聽有什麼疑點

1. 除了住院期間病逝之外,所有遺體都要去x房比法醫檢驗,至於需不需要解剖,係法醫用專業判斷,不是由警察決定。

2. 警察無權叫法醫做野,但法醫對死因有懷疑可要求警方繼續查。

3. 你講近來多左浮屍,而有就會變了大新聞。其實唔係因為多左,係你地關注左。讀者關注,記者自然報多d。

4. 最重要,遺體是否可以火化,係由家屬拿了火化紙去安排,而火化紙都不是由警方簽發。難道你覺得阿豬阿狗都可以去攞火化紙同領遺體?還是連家屬都可以係警方假扮?

而你單憑一個fb就斷定有無可疑,會不會兒嬉左d?咁香港咪不需要死因裁判官?

In2c68    發表於 19-10-12 13:59

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

你呢個戶口專做二手買賣?點解突然咁關心政治既

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

你們才可憐可憐死者家人吧!人已去了,卻一再否認和懷疑死者親屬。偽君子!

大宅

summerDDa 發表於 19-10-12 12:25
我教咁多年青人!!都是 第一個叫我多看書!多思考!我相信你再這樣下去、你就不會再有人生!吾 ...

他們口中既「公義」當然不是一般人能明白!人人求公義,但不是人人知咩係公義,佢地既思維理解唔到係正常,一笑置之啦!

珍珠宮

開心吸收勳章

豬德太郎 發表於 19-10-11 06:02
其實係咪自己人做。 咁多義載。

同問!

珍珠宮

開心吸收勳章

ZTTZ 發表於 19-10-12 10:03
疑點

https://m.facebook.com/groups/295202647488775/permalink/1810236125985412?sfns=mo

請出示證據證明文中的「佢」確實在消防船做了十幾年。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至