時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

fatchu@home 發表於 19-10-12 23:03
係,果d人只想諗到佢想諗嘅嘢

公開左就不能作呈堂證供,還警察清白最好方式一定係令暴徒入罪

珍珠宮

ChaBean 發表於 19-10-13 10:16
佢已經黃到入心,每次引用佢都唔會覆 你,佢只信連登毒果

因為該jm無point去支持佢所講嘅嘢,即使撐亦只有歪理

大宅

回覆樓主:

子爵府

月見草 發表於 19-10-12 22:55
叫亞吳小姐諗清楚喺邊度發生?幾時發生?點解發生先啦!
講嘢含含糊糊大話連編,最低能係有班傻人信佢,佢 ...

首先驗下佢個腦,睇下適唔適合作證先

侯爵府

ChaBean 發表於 19-10-13 10:21
我都覺得黃色人竟然相信真係好低智,如果警察要滅口,運上大陸火化完都冇人知啦,要拋落海咁張揚?前線咁 ...

你最尾果句好啱,陳同佳都識搵個荒山野嶺棄屍。我補多句,原因係潘小姐屋企人不斷尋人,在正常程序下,追尋到下落,無需要通靈人士報訊。陳同佳真失策,返香港無第一時間滅潘家口,只顧去㩒錢。

翡翠宮

老翻太太 發表於 19-10-13 11:17
公開左就不能作呈堂證供,還警察清白最好方式一定係令暴徒入罪

係呀,所以咪要獨立調查囉,唔查點證明邊個有罪邊個冇罪,查晒普通人同警察,最好連官員都查埋睇下有冇人做錯嘢,咁就可以將犯法嘅入罪,冇犯法嘅就證明清白,一直都咁講啦。

大宅

bk普通人 發表於 19-10-12 22:40
8月31日,警察趕走記者和其他人,當時消防處的人尚未到太子站,太子站除左警察和被捕者,只有港鐵職員在場,港 ...

咁咪即係冇野好爆囉!
不過黃屍on9日日拜空氣,可能警察殺左d 空氣掛

珍珠宮

smiletigger 發表於 19-10-13 12:33
你最尾果句好啱,陳同佳都識搵個荒山野嶺棄屍。我補多句,原因係潘小姐屋企人不斷尋人,在正常程序下,追 ...

佢百密一疏,衰貪錢同埋天網灰灰搵到女死者,其實佢已經好醒台灣殺人即返香港,荃灣石棺案台灣即刻掟返班殺人犯返香港

陳彥霖如果真係自殺都好,起碼生前吾會遇到吾好既事

大宅

內鬼何其多

男爵府

smiletigger 發表於 19-10-13 12:33
你最尾果句好啱,陳同佳都識搵個荒山野嶺棄屍。我補多句,原因係潘小姐屋企人不斷尋人,在正常程序下,追 ...

滅左屋企人,屋企人又有外家,又要滅埋,好難滅得哂喎,唔係個個都好似太子站831十個死者咁,冇工作冇家人冇朋友

侯爵府

ChaBean 發表於 19-10-13 17:56
滅左屋企人,屋企人又有外家,又要滅埋,好難滅得哂喎,唔係個個都好似太子站831十個死者咁,冇工作冇家人 ...

下午同親人食飯,佢先仲講緊陳小姐唔知係唔係警察殺。我好嚴肅地講你果句,陳佳同都識搵荒山野野埋屍。
我問佢,你係黑警,會唔會殺完人,就咁除清佢d衫掉落海,佢先至好似上完身隻鬼一走就清醒,先識話:係喎。。。呢單我無咩詳細睇。。。再了解下先。
我再講: 潘小姐果單都係佢屋企人去台灣追。陳小姐屋企人都話唔關事。
親人: 咁点解要咁快燒屍,要做死因研究?死因報告呢?
我話: 咪驗咗,死因報告点解要畀你睇?人地有自己原因自殺点解要話你?
最後,我同佢講: 你放心,有咩事你唔見咗,或死咗,我唔會搵唔會追究,就咁㩒個制燒咗你。
我心中碎碎念: 人一黃就失智

首頁

尾頁

跳至