自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章

大約咩收費?想去整但驚同心中價錢相差很多,又怕hard sell

伯爵府

Bb14312 發表於 19-10-21 09:24
大約咩收費?想去整但驚同心中價錢相差很多,又怕hard sell

唔SELL野, 可放心~
$1000一次, 加反黑CREAM $100, 打1064
呢個月新JOIN會員唔洗有舊會員介紹都 有7折, 我家姐話既.... 因為佢早前問我好唔好, 我介紹左佢去, 早2星期先去過

我自己就已經完成左12次, 打走晒D 班班, 而家3-4個月先返去一次當保養

子爵府

2024年龍年勳章

Ronnym 發表於 19-10-21 09:30
呢個月新JOIN會員唔洗有舊會員介紹都 有7折, 我 ...

散買or 一次買多次?

伯爵府

Bb14312 發表於 19-10-21 09:32
散買or 一次買多次?
逐之收費~

可能會比其他品牌買PACKAGE 貴DD, 但我真係好怕人SELL野, 又怕PACKAGE 用完前會狂叫你買新
所以我揀去A 記做, 一次性, 唔洗煩

佢D 美容師都好好, 我無專BOOK 死一個美容師, SO FAR個個都好OK
有D美容師會響打班果時, 係咁E 講下你面部有D咩問題 可以做咩機做咩FACIAL 解決, 但唔HARD SELL架, 你話唔洗佢唔會再.問. 我做左12次, 只有2-3 呢D CASES, 我覺得可以接受.

1000蚊, 打15MINS+/-

大宅

回覆 Ronnym 的帖子

請問打斑會唔會結蕉?呢間係咪叫a plxx?
謝謝你

伯爵府

新手小薯仔 發表於 19-10-21 09:59
回覆 Ronnym 的帖子

請問打斑會唔會結蕉?呢間係咪叫a plxx?

打1064唔會結蕉, 打完當日會面好紅好熱但第2朝, 一樣可以化妝返工

係~ A PLXX

子爵府

2024年龍年勳章

Ronnym 發表於 19-10-21 09:37
逐之收費~

可能會比其他品牌買PACKAGE 貴DD, 但我真係好怕人SELL野, 又怕PACKAGE 用完前會狂叫你買新

多謝資料,會唔會結焦?

子爵府

Ronnym 發表於 19-10-21 09:37
逐之收費~

請問你未打之前 斑有幾嚴重呀? 因為要打12次都幾多

伯爵府

shanhaha 發表於 19-10-21 11:05
請問你未打之前 斑有幾嚴重呀? 因為要打12次都幾多

好嚴重, HAHAHA 睇過小甜甜卡通未?

其實我打左2-3次已經淡左好多, 打到第9次已經7788, 可以唔洗去
我去左3次係因為我有2粒賀爾蒙班, 重點出擊
打左12次後, 細班無晒2粒賀爾蒙班就退左5成

滿意~

伯爵府

Bb14312 發表於 19-10-21 11:02
多謝資料,會唔會結焦?
唔會~
打1064.

伯爵府

Ronnym 發表於 19-10-21 11:21
唔會~
打1064.

痛唔痛?打完正常downtime幾耐?

伯爵府

snoopyiu 發表於 19-10-21 11:29
痛唔痛?打完正常downtime幾耐?

痛, 可能我怕痛... 痛到BILL眼水~ 但介紹我去既朋友話一D都唔痛。。。
唔知係咪我D 班太多啦。。。

我頭2-3次打完都好似關公咁~ 但第2日正常返晒, 可以化妝, 係會有D乾, 平日要勤D FU MASK.
但我介紹我同事去, 佢係平時咩保養都唔做果D. 打完第2日仲好紅, 有一點點紅點. 第3日先無事....
所以人人都唔同反應, 都關平時有無FU MASK果D...

我開頭果5次, 係28-30日打一次, 跟住我1.5個月去一次, 到第9次, 就2個月先去一次...
打完清晒美容師SUGGEST 3個月左右返去打一次, 當保養, 不過我第12次同第13次之間格左4個幾月
暫時未打算返去打第14次 (應該有半年了) 反正我打左12次後, 我已經當完成全務, 之後果D, 就係得閒, 時間先會去~

侯爵府

Ronnym 發表於 19-10-21 09:30
呢個月新JOIN會員唔洗有舊會員介紹都 有7折, 我 ...

請問新join 七折要開 course 嗎?否則係咪逐次計當時價錢?

伯爵府

Chole 發表於 19-10-21 12:11
請問新join 七折要開 course 嗎?否則係咪逐次計當時價錢?
A 記不用開COURSE的, 佢地係逐次比錢...

我家姐都係WALK IN, JOIN MEMBER, 跟住有7折... 10月份既事...
11月就唔知...A 記個個月既PROMOTE都唔同, 但肯定既係不用開COURSE, 佢地係逐次比錢...

侯爵府

Ronnym 發表於 19-10-21 12:15
A 記不用開COURSE的, 佢地係逐次比錢...

Ok. Thanks ! 連C6都話我啲斑,怕且要去攪攪佢。

伯爵府

Chole 發表於 19-10-21 12:17
Ok. Thanks ! 連C6都話我啲斑,怕且要去攪攪佢。
早打早享受~

伯爵府

Ronnym 發表於 19-10-21 11:38
痛, 可能我怕痛... 痛到BILL眼水~ 但介紹我去既朋友話一D都唔痛。。。
唔知係咪我D 班太多啦。。。

我都係好怕痛,所以遲遲都未去試 聽人講pico無咁痛但貴d, 1064你打幾多度?我怕痛會唔會打最細先睇下頂唔頂得順會好d呢 依家個優惠好吸引但我呢排忙去唔到,見你都要打十次以上,儲夠打十次錢就去

伯爵府

snoopyiu 發表於 19-10-21 12:36
我都係好怕痛,所以遲遲都未去試 聽人講pico無咁痛但貴d, 1064你打幾多度?我怕痛會唔會打最細 ...

怕痛既我會答你, 值得既痛. 不過打慣左, 你會覺得真係慣左架~ 最深感受係最開初既幾次....

我太耐無去打唔記得太多....

好似分.... 1.4, 1.6, 1.8? 2.4, 2.6, 2.8? (好似) 我真係唔記得太清楚 總之係4,6,8, 咁樣上下....

我多數打 "6" 因為我怕痛... 後期有時打完會覺得, 點解無咩料到咁樣

伯爵府

Ronnym 發表於 19-10-21 12:39
怕痛既我會答你, 值得既痛. 不過打慣左, 你會覺得真係慣左架~ 最深感受係最開初既幾次....

我太耐無去打 ...

我就咁諗,去美容院小店做靚d既facial加埋機,都要咁上下錢,不如打1064,見到效果會靚左 你打完1064有無加保濕facial?見呢求度jm分享打完即做保濕無咁紅

伯爵府

snoopyiu 發表於 19-10-21 12:46
我就咁諗,去美容院小店做靚d既facial加埋機,都要咁上下錢,不如打1064,見到效果會靚左 你打 ...
我果時, 一星期都FU 足5日MASK. 我用MANNING D 貨仔咋...SKIN CARE都重點係保濕

首頁

尾頁

跳至