求職招聘

跳至

首頁

尾頁

民房

唔係順X呢間公司,我地都係派集運,來緊下個月,相信大家都或多或少都有聽過雙十一?上面各大銷售網已經開始谷廣告,下個月貨量如以往一樣都爆,依家本公司開始招定各區的朋友幫手啦!唔理你係學生定係待業中,甚至全職之餘,仲有時間來搵定奶粉錢都可以,但唔係好適合懷孕中的媽媽。

以下補充

民房

KeiHangLeung 發表於 19-10-24 22:21
唔係順X呢間公司,我地都係派集運,來緊下個月,相信大家都或多或少都有聽過雙十一?上面各大銷售網已經開 ...

工作大概如下
每日0800-0900有全職員工返大倉上貨,之後再通知大家來緊咩地方落貨,放心唔會係街上,都會係商區停車場來。

0900-1000分來派,有手推車提供,方便派一些大貨同重貨,如果大家有行李篋都帶埋來裝多幾件。

1000-1800之後各自去唔同嘅地方派。

人工計算:計票,多勞多得制,無底薪。細件(3kg以下$15,以上係$25+重量),派完一轉將簽收單據交俾同事點數就可以去拎下一批新貨,當然唔打算去做,確認後少過$300就即時現金俾你,如果當天$300-500會payme,$500以上會銀行過數。暫定下個月日日都有工開。

民房

KeiHangLeung 發表於 19-10-24 22:27
工作大概如下
每日0800-0900有全職員工返大倉上貨,之後再通知大家來緊咩地方落貨,放心唔會係街上,都會 ...

報名形式如何,有興趣可以短訊給我。

姓名:小明(花名)
電話:12345678(最好有whatsapp)
地方:堅尼地城(即係話你最想做咩地方)

請注意

1. 為保障自己私隱,請勿係呢個post 公開自己全名同電話號碼。

2. 未必會每個點都有車落貨,及足夠的手推車借俾大家。

別墅

KeiHangLeung 發表於 19-10-24 22:27
工作大概如下
每日0800-0900有全職員工返大倉上貨,之後再通知大家來緊咩地方落貨,放心唔會係街上,都會 ...

pm

大宅

pm

洋房

KeiHangLeung 發表於 19-10-24 22:21
唔係順X呢間公司,我地都係派集運,來緊下個月,相信大家都或多或少都有聽過雙十一?上面各大銷售網已經開 ...

Pm

大宅

己留wp,但没人覆

首頁

尾頁

跳至