時事熱話

跳至

首頁

尾頁

別墅

連建制派都轉風(石議員),政府同警察反省一下啦!

別墅

連建制派都轉風(石議員),政府同警察反省一下啦!再錯落去一定被清算!

複式洋房

文宣樓主,無三不成幾!記住要努力讀書。
同埋,「病向淺中醫」,有幻覺記得要覆診呀,祝福你。

別墅

回覆樓主:

香港衰咗就皆因所謂2佰幻痴人, 我們正常人都唔想香港有班垃圾亂港。

複式洋房

samwong2016 發表於 19-11-1 07:40
劣幣驅逐良幣?
香港剩返你哋同建制派啲人
大波多,何妖等橫行

亂Q咁講 夠有14億同胞支持警察啦 鬥人多? 何況你嗰幾百萬人是老作嘅 最多五十萬 而且佢哋大部分人都唔支持暴力 部分如果佢哋支持暴力 咁佢哋本身好人有限

別墅

Diosmio 發表於 19-11-2 00:21
200萬一定無咁多 但包括我 但而家已經超級反感暴徒 本來唔清楚十一月24投邊個

但一見咩19 訴求 一定投對 ...

選泛民既都過一百萬啦,仲有未有選票既學生呢?

黃藍係政見黑白是良知

當你一日到黑只講暴徒曱甴
但又對荃灣白衫斬人斬到見骨滿身血,元朗無差別打人警黑鄉勾結,連記者眼都射盲,連派傳單都被界穿肚連腸都露出,連拿支通都被近距離實彈射胸等視而不見,隻字不提
你已經唔配係一個人
你哋既水平良知只會糾纏係100萬,200萬之爭議到,你話你幾冇良知而且不知廉恥
我非常支持你投對家,以後香港變成以警察化地區,變返三十年前

受害既埋又係你全家
可能你以為自己活唔到幾多年,但你子子孫孫呢?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

別墅

大宅

samwong2016 發表於 19-11-2 09:28
你意思係

要做中國人

你記住

你係一個癈柴,唔係人

你要自由, 去移民, 以下

1. 去中國求佢地(終生免你政治權利,)唔要中國人身份,做難民,叫民主國家收你嘛,咁你咪唔係中國人囉
2.自剎,同閰羅王講,做乜都得,只要唔做中國人。

3. 偷渡去都得

唔駛去下跪囉, 去去去, 唔好返, 無人歡迎你

別墅

kiwilau 發表於 19-11-2 09:33
你記住

你係一個癈柴,唔係人

你意思係
你生活係一個已經越來越多屎既屎坑
因為你本身係屎蟲你已經習慣種屎味依賴屎
我們不喜歡不習慣我們有要求,可以走

點解唔想下,你們離開

然後讓我們的地方讓我們打理干淨
重拾東方之珠光芒

大宅

samwong2016 發表於 19-11-2 09:28

死癈柴反省下啦:

威權極權之下(即係你地班癈柴之下)
最好連生育都管埋才配做中國人(你千奇唔好係度生育, 生左女係自由西, 男又搶又破壞)
你記住
香港係我成長地方係我家,我個家有問題當然我想改善,我係一個人,唔係奴才(香港唔係你家, 係比你發洩地方)
你要有主人才感到驕傲,你自由(好過比你地主導, 無你地香港平靜平穏就可以)
但唔好拉我去陪你下跪(無人叫你下跪, 快d走, 走,走,)唔好扮愛港, 愛自由去西方.

大宅

男爵府

samwong2016 發表於 19-11-2 09:38

你意思係

你啱,真係有好多你地口中的藍絲打算移民。呢班人之中有好多都係有能力及有專業知識。

呢個立立亂的香港缺乏人才同專才, 將會好難同人競爭

男爵府

kiwilau 發表於 19-11-2 09:52
即係無能力啦, 扮正義, 死癈柴.係度吹水, 又無錢,又無能力, 只識對鏡自撛,死癈柴
我無諗過西方好, 我無能力 ...

你唔好理佢啦,你同佢地黃到出汁的人去淨論係晒氣。成日講咩200萬,大佬,香港地有700萬人呀,佢地都唔係代表晒全香港啦。

再者,佢地口中的200萬咪支持撒回條例,唔係支持暴力同破壞社會囉。我有朋友係和理非, 佢同我講話而家係無得講唔支持佢地,驚俾人圍,返唔到轉頭。

大宅

Aley1204 發表於 19-11-2 10:37
你唔好理佢啦,你同佢地黃到出汁的人去淨論係晒氣。成日講咩200萬,大佬,香港地有700萬人呀,佢地都唔係 ...

有時真係好激氣, 明知佢地癈up都要扮唔知.

別墅

kiwilau 發表於 19-11-2 09:19
死癈柴反省下啦:
又無能力, 又係度對鏡自憐, 癲狗吠都無用架, 快D走去民主國家
1. 去中國求佢地(終生免你 ...

你應該理性討論而不是人生攻擊,大部分反政府同警察都有能力離開香港,除非你認為律師醫生冇能力(emoji),有人見到不公義會指証同反坑,不是一走了之.

別墅

gchan123456 發表於 19-11-2 07:06
香港衰咗就皆因所謂2佰幻痴人, 我們正常人都唔想香港有班垃圾亂港。

人地察覺到問題,有勇氣企出黎,你看不到又做不到,可以自我反省一下,愛因斯坦識相對論,你看不明就話人痴,有點井底之蛙(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

虎到金來勳章

回覆樓主:

口話支持的,但自已吾比仔女出,等班傻仔,傻女為他們爭取,等政府派比他們咋

支持警察,強硬執法!

男爵府

happymeal2002 發表於 19-11-2 11:51
你應該理性討論而不是人生攻擊,大部分反政府同警察都有能力離開香港,除非你認為律師醫生冇能力(emoji), ...

有兩班唔同層面的人

- 有d本身有2本護照,香港亂左可以返去另外國家 / 計劃緊移民

- 有一班走唔到,無論香港變成點都要係香港繼續生活

咁走唔到果班人好唔鍾意搞亂香港,然後拍下pat pat就走果班人都好正常喎

首頁

尾頁

跳至