1-3歲

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇媽媽幫小朋友報左LittleHabs playgroup, 上星期佢哋停課有補堂,但今星期停課,佢地職員話唔補堂唔退學費。依家想搵多啲苦主,要佢地直接回覆我地。

別墅

薯仔先生 發表於 19-11-21 12:34
有冇媽媽幫小朋友報左LittleHabs playgroup, 上星期佢哋停課有補堂,但今星期停課,佢地職員話唔補堂唔退學 ...

其他playgroup都是這樣,係教育局要停課。都冇辦法,我覺得算了

複式洋房

CHERRYW314 發表於 19-11-21 13:31
其他playgroup都是這樣,係教育局要停課。都冇辦法,我覺得算了

Pg唔受教育局管制, 其他pg取消課堂都有得補, 我地一星期上幾日,佢話取消就取消

大宅

我都係受影響的,上星期一及三
我地有上其他的,cpda補堂,迦南pg話會review課堂安排

大宅

husky1206 發表於 19-11-21 15:53
我都係受影響的,上星期一及三
我地有上其他的,cpda補堂,迦南pg話會review課堂安排 ...

Cannan 話係取消,冇話補返呀

大宅

回覆 MaMaow 的帖子

現因社會情況不穩,我們會按當日實際情況來處理課堂之安排。若停課情況持續,對於已取消之課堂,在情況許可下,本坊或會作特別安排。如有需要,待復課後會盡快通知家長。
Playgroup
Children Workshop
19-11-2019

————-
本來話直接取消,但應該好多家長投訴,而家話會review

大宅

husky1206 發表於 19-11-22 08:46
回覆 MaMaow 的帖子

現因社會情況不穩,我們會按當日實際情況來處理課堂之安排。若停課情況持續,對於已 ...

親愛的家長:

由於教育局宣佈全港學校(幼稚園、肢體傷殘兒童學校及智障兒童學校)將於今日(十一月二十二日)停課,故今日Playgroup E1 , E2 , E3 組課堂將會取消,請大家小心注意安全。

Playgroup
Children Workshop
22-11-2019

我係fb睇,冇講喎

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至