6個月-1歲

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

nanaanna 發表於 19-12-18 15:48
我都係南區
都係六個月牙

你個個係仔定女呀?我住田灣呀

大宅

candy973hk 發表於 19-12-18 11:49

咁又係,起碼為自由爭取過,唔通一世為奴就精彩?香港 ...

自由係乜睇你都未知啦,學人講自由~真係笑死 祝你好運呀~係同小朋友行出去做先好呀 咪死淨得把口係到做鍵盤戰士。
無啦啦入黎搞事可見你質素有限 再同你講只會搞到我都低質埋[/smiley

大宅

nanaanna 發表於 19-12-18 15:51
黃人話自己有自己經濟圈,但最慘成日見到拒地咪又係坐港鐵(emoji)(emoji)(emoji)
...

佢地個個都得把口 自己經濟圈?當佢鐘意行路,食物?又比佢地講得通買外國,咁傢俬電器電話呢? 睇黎要重新裝修過間屋…呀唔係 要拆左幢樓起過先得啦

大宅

ferfer~ 發表於 19-12-19 16:24
自由係乜睇你都未知啦,學人講自由~真係笑死 祝你好運呀~係同小朋友行出去做先好呀 ...

應該係你唔知道咩叫自由,所以你同你嘅仔女做奴隸一世好正常呀!預見你將來既下場我心都涼晒,唔好意思,我每日都會帶我d仔女出去呼吸自由新鮮嘅空氣,你慢慢捱啦,香港人

大宅

candy973hk 發表於 19-12-20 02:14
應該係你唔知道咩叫自由,所以你同你嘅仔女做奴隸一世好正常呀!預見你將來既下場我心都涼晒,唔好意思, ...

你又真係幾搞笑 你係咪太悶想我陪下你 大家咁夜都未訓又講2句~原來你先知黎嫁?有冇出2019年運程?等我買本睇下 明明同一個空間吸同一種空氣 做乜講到自己火星黎咁 有冇教識小朋友刷乾淨牙齒呢?冇刷好易會爛牙 牙周病仲會好口臭嫁

大宅

ferfer~ 發表於 19-12-20 02:53

你又真係幾搞笑 你係咪太悶想我陪下你 ...

話你井底之蛙都睇高你?同一個空間?不過以你既智商好難明白這世界有多大,唔緊要,我更理解到點解加固對你既小朋友黎講都有難度!唔係小朋友問題,係老母個腦有問題

大宅

ferfer~ 發表於 19-12-20 02:53

你又真係幾搞笑 你係咪太悶想我陪下你 ...

仲有呀!出年係2020啦!你仲活在過去?

大宅

candy973hk 發表於 19-12-20 02:58
話你井底之蛙都睇高你?同一個空間?不過以你既智商好難明白這世界有多大,唔緊要,我更理解到點解加固對 ...

你黎d10句有9句人生攻擊,仲難得係你覺得我腦有事都不停認機,我真係好開心識你黎個網友呀 仲咁有心入黎不停幫我推post. 我本身都諗住由佢沉 世界很好大嫁…但都係吸氧氣姐…乜你唔係吸氧氣嫁咩 仲有我小朋友位家加固得已經好好嫁啦,唔駛你擔心 thanks

大宅

candy973hk 發表於 19-12-20 02:59
仲有呀!出年係2020啦!你仲活在過去?

唔買返本2019點知你準唔準 買2020年咪要等一年先知

大宅

ferfer~ 發表於 19-12-20 03:06
你黎d10句有9句人生攻擊,仲難得係你覺得我腦有事都不停認機,我真係好開心識你黎個網友呀 :kiss ...

咩叫認機?你想話「應」機嗎?我對所有人都一視同仁的,唔會歧視你的,放心。
點可以由你個post沉架,你個標題咁正,係咪?
冇錯,大家都係吸氧氣,但都有分乜嘢質素嘅氧氣,如果連埋催淚彈嘅氧氣當然留返俾你吸啦!
恭喜你個小朋友加固成功,還有很漫長的路,加油吧

大宅

candy973hk 發表於 19-12-20 03:12
咩叫認機?你想話「應」機嗎?我對所有人都一視同仁的,唔會歧視你的,放心。
點可以由你個post沉架,你個 ...

玩埋捉正字添呀 好呀!大家都唔想黎個post沉我地繼續傾計呀 請問你如何選擇氧氣呢?點樣分質素?我都係第一次聽,想深入了解下 例如一氧化碳二氧化碳尼古丁嘅氧氣又點分質素?邊到會有低雜質嘅氧氣? 留比我吸難d…我通常知道邊度有事發生我連附近都唔會去嫁 我黎d普通市民吸唔到 仲有多謝你既打氣

大宅

ferfer~ 發表於 19-12-20 03:45
玩埋捉正字添呀 好呀!大家都唔想黎個post沉我地繼續傾計呀 請問你如何選擇氧氣呢?點 ...

想知空氣質素,你可以上天文台了解一下,你應該唔需要我教你如何上天文台網站吧?其實以你藍色嘅思想,應該認同政府所講,催淚彈係對健康完全冇影響,何解需要避開呢?或者飲多啲鉛水,可以延年益壽㗎

超級版主

超級版主

版主提示:
本版是讓媽媽分享育兒、飲食營養、健康等話題的地方;本主題已嚴重偏離討論範圍,現將主題關閉,謝謝!

首頁

尾頁

跳至