親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請教在機場出市區,點叫有car seat 的Uber ? 因為2大2小(其中一個只得6y).
我地有1個29寸&2個26寸喼,4個自己跟身的手提袋/背囊。

子爵府

簡單些叫的士?可以exempted

複式洋房

3個大喼+4個自己跟身的手提袋/背囊,的士放唔放得落?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

macylau520 發表於 19-12-4 18:13

放得落, 澳洲好多大的士,
而且唔洗用car seat 都合法.

大宅

我前幾天本來都叫Uber , 但對方無car seat , 所以改坐的士由悉尼機場去酒店⋯點知仲比uber平幾蚊

公爵府

macylau520 發表於 19-12-4 18:13

得。有d的士好似貨van 咁嘅size.
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

子爵府

回覆樓主:

擺左car seat又點放到行李呀?應該冇車放carseat向車入面,因為大部分客都冇呢個需要。

首頁

尾頁

跳至