自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

剛買咗打算送畀個女做聖誕禮物, 但預到有啲問題, 想請教有無人識可以教下我??

1, 我剛reg. 30天unlimited 試用, 下載在3本書, 在PC under content 內係見到嘅, 但響kindle 度又無顯示, 可以點做? 要deliver 去自己kindle 嗎? 我試咗deliver 去自己kindle, 但好似等咗個幾2個鐘, 都係無顯示。

2, 我在淘寶代找試買咗幾本mobi 版電子書, 朋友用mobi app 話開到嚟睇, 我用CABLE 直接COPY FILE 去KINDLE, 見到幾本晝響kindle library 但開又話ERROR, 有無試過? 請教可以點做? 網上GOOGLE 教可以EMAIL, 但因為FILE 接近成100MB一本, EMAIL 又話太大SEND 不了, 請教有無人知道可以點做??

水晶宮

回覆樓主:

你個 kindle 有冇 link up amazon/email?

你試下用 kindle 直接上 amazon 買 (有 d 書係 free download).

子爵府

March 發表於 19-12-16 12:43
剛買咗打算送畀個女做聖誕禮物, 但預到有啲問題, 想請教有無人識可以教下我??

1, 我剛reg. 30天unlimited ...

你試吓買本免費書,可能你未link up部kindle.
我tick買書,下面就show: Deliver to: (部link up kindle).

首頁

尾頁

跳至