想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

30/12DD,驗紅D,得淺粉紅,1/1用晨尿驗綠D,白到眼花,之前M都準,今次驗又未中,又未黎M,幾日個肚有谷M感覺,胸都有脹痛,攪到個人成日都心不在焉

大宅

Raceyan 發表於 20-1-1 09:19
30/12DD,驗紅D,得淺粉紅,1/1用晨尿驗綠D,白到眼花,之前M都準,今次驗又未中,又未黎M,幾日個肚有谷M ...

好似話係last dodo 後加14日驗係準

洋房

30/12DD,驗紅D,得淺粉紅,1/1用晨尿驗綠D,白到眼花,之前M都準,今次驗又未中,又未黎M,幾日個肚有谷M ...

我都係啊,29/12 DD到今朝都係紅d 淺粉,綠d 白板
尋日下午左邊小腹keep 住抽住痛

大宅

lunball 發表於 20-1-2 00:00
好似話係last dodo 後加14日驗係準

如果咁計,3/1就14日啦,今日驗綠d都係白雪雪

大宅

Babies_vicky 發表於 20-1-2 16:23
我都係啊,29/12 DD到今朝都係紅d 淺粉,綠d 白板
尋日下午左邊小腹keep 住抽住痛
...

我呢兩日無胸痛啦,但m痛感覺仲有,我有懷疑自己緊張攪到遲左黎m⋯⋯

洋房

Raceyan 發表於 20-1-2 21:53
我呢兩日無胸痛啦,但m痛感覺仲有,我有懷疑自己緊張攪到遲左黎m⋯⋯

我都覺得自己太緊張成日形住形住...所以諗住唔再check 住
我胸都仲有痛,仲好漲
過多幾日都未m 到先再驗下

大宅

Babies_vicky 發表於 20-1-2 23:56
我都覺得自己太緊張成日形住形住...所以諗住唔再check 住
我胸都仲有痛,仲好漲
過多幾日都未m 到先再驗下 ...

我唔知係咪緊張過頭,夜晚都訓得唔好,仲好似感冒咁,你都用綠d驗?我諗住過多兩日未黎m就用棒驗

複式洋房

我以前m一向唔準,但係睇左中醫之後哩半年幾都係37週期長,平衡黎7日
我11月18第一日月經,應該12月25左右黎,但係到今日都未黎,遲左十日了
我有腰酸,肚下面有啲痛,有時個胃唔舒服想嘔,有尿頻感覺,個胸無脹痛,係個乳頭痕同有啲痛
我正常黎經前30 days開始會有腰酸,肚脤,谷胸,但係我到而家未黎,平時m無想嘔同尿頻
12月29(42 days)用cb晨尿not pregnant, 昨晚用活色又係一條線,今日已經47Days
我半個月前先婦科檢查個子宮又好正常無瘤
我覺得test左2次,又47days, 應該無bb
但係又唔黎m, 個人唔係咁舒服,唔知咩事

大宅

raidanz 發表於 20-1-3 10:38
我以前m一向唔準,但係睇左中醫之後哩半年幾都係37週期長,平衡黎7日
我11月18第一日月經,應該12月25左右 ...

我一向M都準,就係今個月開始備孕就唔準,仲有頭暈暈,先攪到我疑神疑鬼,今日,見到少少紅,應該下個月再努力啦

洋房

Raceyan 發表於 20-1-3 08:48
我唔知係咪緊張過頭,夜晚都訓得唔好,仲好似感冒咁,你都用綠d驗?我諗住過多兩日未黎m就用棒驗
...

我29號DD, 30用左捧捧但係白板
之後果2日都有用綠d 但都係無料到
到今日DD+5都未黎,買左支電子聽朝玩
希望會中啦

大宅

Babies_vicky 發表於 20-1-3 19:46
我29號DD, 30用左捧捧但係白板
之後果2日都有用綠d 但都係無料到
到今日DD+5都未黎,買左支電子聽朝玩

我黎左m啦,希望你中啦

洋房