時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200110/bkn-20200110110919768-0110_00822_001.html

水晶宮

回覆樓主:

好嘅開始

大宅

40幾隻太少了,歡迎各方舉佈

補充內容 (20-1-10 11:24):

伯爵府

Cut 糧、炒魷魚、永不錄用。
誠信問題,出政府糧反政府!

子爵府

摷返晒在醫院遮住一隻眼d垃圾出來random炒一半,另一半忍氣吞聲唔憤氣咁繼續做!唔like辭職lor...

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

leopak 發表於 20-1-10 11:25
Cut 糧、炒魷魚、永不錄用。
誠信問題,出政府糧反政府!
...

我識有幾隻仲係住紀律部隊宿舍,應該趕佢哋走!

侯爵府

tszham1010 發表於 20-1-10 11:20
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200110/bkn-20200110110919768-0110_00822_001.html
:goo ...

停職 ,但停唔停薪

^^有緣能相聚,岩傾講兩句,岩笑揞住嘴,生活多樂趣^^

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

ma1860 發表於 20-1-10 11:36
停職 ,但停唔停薪
I want to know 2
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

Jumboli 發表於 20-1-10 11:35
我識有幾隻仲係住紀律部隊宿舍,應該趕佢哋走!
cut 晒佢地 d 福利就啱

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

點只咁少……冇一萬都有幾千
'香港賤台' 簡直要封台抽出'時代革命'分子

男爵府

回覆樓主:

伯爵府

好媽媽勳章

之緣 發表於 20-1-10 11:30
摷返晒在醫院遮住一隻眼d垃圾出來random炒一半,另一半忍氣吞聲唔憤氣咁繼續做!唔like辭職lor...
...

侯爵府

回覆樓主:

好波!有冇啦埋泛民垃圾會已完?

大宅

noblecatxoxo 發表於 20-1-10 11:23
40幾隻太少了,歡迎各方舉佈

補充內容 (20-1-10 11:24):

可能仲有未公佈 大家一齊期待住

大宅

ma1860 發表於 20-1-10 11:36
停職 ,但停唔停薪

咁好停職唔停薪我都去做

水晶宮

tszham1010 發表於 20-1-10 11:20
:goo ...

首要斷佢哋收入

首頁

尾頁

跳至