自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

而家住緊間屋太細 諗住搬大啲 但係而家阿仔得10個月大 你地覺得阿仔第時再大啲會同我地一間房訓定同工人姐姐一間房?
我又唔捨得阿仔同工人姐姐一間房 不過如果第時買三房又好貴

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

手頭有錢, 物色定3房單位

用戶要求終止服務

牛年勳章

可以嘅當然盡早安排獨立一間房比個仔
未經許可,請勿轉載

水晶宮

hichunchun 發表於 20-1-13 10:38
而家住緊間屋太細 諗住搬大啲 但係而家阿仔得10個月大 你地覺得阿仔第時再大啲會同我地一間房訓定同工人姐 ...

問題在哪?

而家買三、四、五房都可以啦⋯⋯如果閣下都foresee 將來買會貴的話。

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

有得揀一定係仔自己獨立一間房, 同父母同房始終唔方便. 到仔大個亦唔可以同工人同房.
因為換一換樓成本太高, 一般唔會兩三年換一次, 盡量揾間起碼可以喺廳間個位俾工人瞓嘅單位.

男爵府

牛年勳章

物色定3房單位

首頁

尾頁

跳至