自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

上星期入錢,上網訂了二盒成人口罩,今天收到人報料,fb店已經刪除,大家真的要小心

子爵府

bbpompom 發表於 20-2-5 09:32
上星期入錢,上網訂了二盒成人口罩,今天收到人報料,fb店已經刪除,大家真的要小心
...

依家如果價錢唔貴,又唔係做開網店嘅,唔好幫襯,因為世界各國口罩都缺乏,無可能再平價訂到

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

schricky 發表於 20-2-5 09:33
依家如果價錢唔貴,又唔係做開網店嘅,唔好幫襯,因為世界各國口罩都缺乏,無可能再平價訂到
...

太大意,又心急

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

...

我無能力去通宵排隊,又怕在fb ig 比人呃,所以寧願比抄價,都在amazon買,係貴,但起碼有貨,呃左錢事小,最慘是一心以為就有貨到,點知等極都無果下慘

子爵府

schricky 發表於 20-2-5 09:33
...
我都係幫襯相熟嘅代購買, 其他以個人名義賣嘅我都唔會買

珍珠宮

...

請開名

男爵府

回覆樓主:

同意,請開名讓其他人知道是否受害者

伯爵府

CrabPincers 發表於 20-2-5 10:01
我無能力去通宵排隊,又怕在fb ig 比人呃,所以寧願比抄價,都在amazon買,係貴,但起碼有貨,呃左錢事小 ...

請問Amazon 幾錢? 你幾時買的? thanks

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

回覆 graceyung 的帖子

我都膽粗粗求其搵左間買呀,俾晒錢聯絡左我遲些攞貨。希望順利啦,我只夠用不貪心。呃人既有報應。

公爵府

ydoris 發表於 20-2-5 10:49
回覆 graceyung 的帖子

我都膽粗粗求其搵左間買呀,俾晒錢聯絡左我遲些攞貨。希望順利啦,我只夠用不貪心 ...

大家小心

禁止訪問

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

我都係無法先買

公爵府

acesaces 發表於 20-2-5 10:57
叫咩名

日本直送藥妝達人

禁止訪問

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

graceyung 發表於 20-2-5 10:44
請問Amazon 幾錢? 你幾時買的? thanks

昨日落order, 700幾元一盒80個,除返開8.x 一個,昨日下午看已經寄出去日本集運貨倉,但未簽收,我都不知幾時有貨收,因為集運果邊話爆倉

不知是不是我買得太多(幫幾個朋友訂埋),銀碼太大,銀行昨日打黎同我confirm是不是在amazon買左野

公爵府

bivian_bivian 發表於 20-2-5 11:05
我呢啲要返工,又冇時間去排,上網嗰啲又話呃人,都唔知點算好, 屋企淨番半盒,仲要有個老人家,唉
...

我決定請假去排

子爵府

我唔會經fb, 自己去gmarket, 樂天市場,起碼係大網站。

子爵府

bbpompom 發表於 20-2-5 11:23
我決定請假去排

一定排到嗎?

公爵府

傻太 發表於 20-2-5 11:51
一定排到嗎?

咁我沒有其他途俓了

首頁

尾頁

跳至