時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

大力大力 發表於 20-2-29 22:22
曱甴晚晚大叫、妳叫曱甴議員制止?

妳甘笨投比隻曱甴、真係自作自受~ :sosick ...

基本上佢都係曱甴!所以投自己人!
好呀!嘈多d

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

投票嘅時候應該已經嗌緊啦,唔支持佢地嘅行為都投,真係無言,覺得黃區議員會理你更無言,忍多幾年啦

男爵府

pandaz0062 發表於 20-2-29 22:18
荔枝角區晚晚十點係咁叫,報管理處又話處理唔到,因為唔知邊個單位,搵區議員又冇反應(所謂泛民),佢完全唔理, ...

4年有排你受。。。今次真係自作自受

伯爵府

回覆樓主:

我果邊班強仔一嗌就開始有狗吠聲,我唯有當有狗吠緊咋

(ง •̀_•́)ง 漫漫長路, 加油

大宅

princesssarah 發表於 20-2-29 22:36
我嗰區早排又係晚晚曱甴大叫,跟住有居民抵受不住他們的騷擾,用粗口鬧番佢哋,兩晚之後就收晒聲了:excited ...

我屋苑都係有居民頂唔順,落去x佢哋,話嘈住bb同老人家休息,叫佢哋死去第二度攪,宜家疫情當前仲出嚟攪事真係人見人憎

大宅

好媽媽勳章

回覆樓主:

你吾係認同鬼叫先會投票比聞屎黨咩?!!!!

男爵府

pandaz0062 發表於 20-2-29 22:18
荔枝角區晚晚十點係咁叫,報管理處又話處理唔到,因為唔知邊個單位,搵區議員又冇反應(所謂泛民),佢完全唔理, ...

你投左佢神聖既一票,你真係跪住都要捱埋呢4年。昨日既因,今日既果。阿門

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

珍珠宮

回覆樓主:

呢D係咪叫條路自己揀,。。。。。

別墅

pandaz0062 發表於 20-2-29 22:33
如果你口中所講D人幫到我,我唔介意搵佢, 咁我借問聲, 你識邊個藍人可以幫到手呢?

11點後有人大叫可以報警,香港法例11點後有噪音管制。如果當日 d 警察無被暴徒出街集會阻住曬,可能會有人幫到你。

11點前叫無辦法,因為人地有集會遊行大叫大鬧既自由,我估你應該係認同呢樣野先會投黃議員。

其實 jm 們唔使笑樓主,民主選舉既意思係投票既人要為自己既票負責,而樓主未來4年都要受呢個黃議員支持既黃人,佢已自作自受緊。

呢個時候我地可以關心下佢,幫佢想下辦法,等佢知道正常人同 yc 既分別,等佢將來做返正常人既選擇!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

明知泛民冇個好人,仲投票畀佢,活該

大宅

omekmh 發表於 20-2-29 22:20

見到你個句:後悔投咗比佢

男爵府

笑死 你投訴甲甴搵甲甴區議員
呢個情況同你投訴警察搵警察投訴科一樣咋喎

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至