自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想網上預約續期特區護照,但揾唔到係邊預約?請指教,謝謝

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

C9313 發表於 20-3-2 16:52
想網上預約續期特區護照,但揾唔到係邊預約?請指教,謝謝

https://www.gov.hk/tc/residents/immigration/traveldoc/referbooking.htm
放下自在

子爵府

cattz288 發表於 20-3-2 16:55
https://www.gov.hk/tc/residents/immigration/traveldoc/referbooking.htm

謝分享,咁請問呢個係咪要自己帶張相去整?

因為朋友話自助機會幫你影相的。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

hasting 發表於 20-3-2 16:57
謝分享,咁請問呢個係咪要自己帶張相去整?

因為朋友話自助機會幫你影相的。

係喎!家陣大人可以揀自助機, 唔駛預約架喎 , 小朋友唔預高就唔用得!

放下自在

大宅

係咪小朋友冇自助機可用,要帶相?

象牙宮

joce 發表於 20-3-2 17:23

如果夠1.25就可以用自助拍攝機, 唔夠高就帶相
放下自在

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

joce 發表於 20-3-2 17:23
咁小朋友要預約攞籌。

首頁

尾頁

跳至