自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我先
1) 難受:一訓上床,不停講佢姨媽故姐啲野,想打開話題懶fd咁,個半鐘完全無停過。。。果下想訓下都唔得。。最尾sell 療程,sell唔到,臨走都捉住要sell下產品。。嚇到我唔敢再去

2)第一次去買左啲面膜,第二次美容師話睇我紀錄知我買左啲面膜。。我答係。。然後佢話「係啦,睇你膚質好過上次好多,呢隻面膜好有效果」但我心諗我返去都未用過。。

男爵府

kitlinggloria 發表於 20-3-11 10:00
我先
1) 難受:一訓上床,不停講佢姨媽故姐啲野,想打開話題懶fd咁,個半鐘完全無停過。。。果下 ...

有冇即刻寸返佢啊?

瑪瑙宮

2 又幾好笑

我唔怕 hard sell 的, 我會話重有响其他美容院開左的 course 未做完, 唔會開住. (其實我無响其他美容院有 course ) 叫我買野我都係話重有未開未用完唔買住.

侯爵府

牛年勳章

喺某大型連鎖算中高檔beauty salon做facial+body,敷緊mask又full naked做緊body時(當然重要部位有毛巾冚住),美容師交代一句我都未嚟得切say no佢就開咗門俾個負責sell嘢嘅同事入嚟,係咁sell我嘢,我做倒膜敷埋咀完全講唔到嘢好無奈。離開之後我依然超嬲,覺得好唔尊重,打去complain,下一次去佢被人調走咗,跟手佢下一手第一次見我就同我講唔好意思,真係諗起都嬲

翡翠宮

回覆樓主:

一瞓低就有人嚟sale
煩到不得了
我嚟relax
唔係嚟比你哋煩我

男爵府

cs2007 發表於 20-3-11 10:09
有冇即刻寸返佢啊?

咁又無呀。。驚串完佢佢講更多既野去兜

男爵府

糯米米糍 發表於 20-3-11 10:29
喺某大型連鎖算中高檔beauty salon做facial+body,敷緊mask又full naked做緊body時(當然重要部位有毛巾冚住 ...

好衰呀!你又倒緊膜,咁入左個男人入黎你都唔知啦!

大宅

kitlinggloria 發表於 20-3-11 10:00
我先
1) 難受:一訓上床,不停講佢姨媽故姐啲野,想打開話題懶fd咁,個半鐘完全無停過。。。果下 ...

1) 我試過.....
個美容師全程不停講佢屋企既野...
佢大哥大嫂姨生阿媽家姐阿哥細佬既事....
做 facial 個半鐘... 講足個半鐘...
我果次係第一次去試做....
其實佢手勢都 ok...
但我唔會想再去...

侯爵府

牛年勳章

kitlinggloria 發表於 20-3-11 10:58
好衰呀!你又倒緊膜,咁入左個男人入黎你都唔知啦!

係呀,果下真係覺得好難受

首頁

尾頁

跳至