自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想生BB熱投

大陸製造,不過睇個樣同埋品牌都可以,呢個價錢買唔買得過?重點係我怕開學之後真係買唔到口罩,兩個細路只有兩盒存貨

男爵府

想生BB熱投

一盒50個

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

咩牌子?

有無相睇下

公爵府

可以留意下有無產地,有無bfe 99%
我見過獨立包裝,190/25個同280/50個,但無產地,又唔知有無三層,所以都無買。

子爵府

回覆樓主:

有朋友都買得過

子爵府

虎到金來勳章 2018父親節勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 陪月勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有2合又唔駛返學, 可以再等下
都有100個2個人可用1.5月

珍珠宮

My-jade 發表於 20-3-16 23:37
大陸製造,不過睇個樣同埋品牌都可以,呢個價錢買唔買得過?重點係我怕開學之後真係買唔到口罩,兩個細路只 ...

我呢個價錢買左4盒
我唔覺得之後會平返
返學飲啖水濕左又要換
本地口罩公司都係得成人
到有細碼又未必搶到

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有需要, 都會買的

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大陸製造,不過睇個樣同埋品牌都可以,呢個價錢買唔買得過?重點係我怕開學之後真係買唔到口罩,兩個細路只 ...

無相睇唔知㗎喎

禁止訪問

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

唔買!好多假貨
未開學,可以再等
如開學前市面仍難揾口罩,應該不可能復課
小學一定不是4月復課
本地生產開始有小童口罩

首頁

尾頁

跳至