自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

soso mask 話認証出咗,有無人幫手解讀即係 astm level?or en14683 type???

https://www.facebook.com/102266061380345/posts/123571125916505/

男爵府

呢張係講睇文件,客戶提供文件給lab檢查文件有無齊同文件有沒有符合什麼乜鬼要求(歐洲標準,但無詳細睇咩標準),不是講口罩實體符合什麼什麼口罩測試要求。無提供到實體口罩做測試

男爵府

keikei1234 發表於 20-4-1 22:18
呢張係講睇文件,客戶提供文件給lab檢查文件有無齊同文件有沒有符合什麼乜鬼要求(歐洲標準,但無詳細睇咩 ...

睇左FB,原來係去做認證。
點解唔簡簡單單俾份測試報告來睇。
測試報告直接註明做咩標準測試,合格定肥佬,仲簡單

wcpcelia    發表於 20-4-2 18:07

男爵府

DonnieBB 發表於 20-4-1 20:47
soso mask 話認証出咗,有無人幫手解讀即係 astm level?or en14683 type???

https://www.facebook.com/102 ...

不是ASTM 也不是EN 14683
不是做測驗

水晶宮

keikei1234 發表於 20-4-1 22:24
測試報告直接註明做咩標準測試,合格定肥佬 ...

oh.... 佢又話開賣, 但又唔見pm, 仲以為有認証就準備就緒...

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

keikei1234 發表於 20-4-1 22:24
測試報告直接註明做咩標準測試,合格定肥佬 ...

X2

首頁

尾頁

跳至