潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

冇用一排唔知
點解個handle會變成咁嘅顏色☹️☹️
請問有冇姊妹有相同情況?

男爵府

點解會咁架, 好慘呀, 等我將啲耐無用的淺色袋攞出黎抖下氣

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

sabmar 發表於 20-4-13 19:27
冇用一排唔知

jm平日係咪有用handcream?
work hard PLAY hard

別墅

jenniferK 發表於 20-4-13 20:20
jm平日係咪有用handcream?

用手袋時都盡量避免㗎

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

男爵府

會唔會拎去店問下

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

想知咩事

子爵府

我個紅色Brillant mini都有少少黑咗可能係手汗,後來我用咗條twilly 綁住個handle 之後買咗個白色East West 都怕整污糟所以都買咗條Twilly 綁住

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

拎去店問下

男爵府

拎返shop問吓咩事啦,我個係黑色,可能有事我都唔知

伯爵府

sabmar 發表於 20-4-13 19:27
冇用一排唔知

我個係淺粉紅色,怕易污糟,所以一直都有用twilly綁住。你有無攞返去專門店問吓?

別墅

ChristyHayden 發表於 20-4-14 15:59
我個係淺粉紅色,怕易污糟,所以一直都有用twilly綁住。你有無攞返去專門店問吓?
...

冇用twilly ar!!
Weekend 會攞返去專門店比專人睇睇
希望有得救啦(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

伯爵府

sabmar 發表於 20-4-14 20:21
冇用twilly ar!!
Weekend 會攞返去專門店比專人睇睇
希望有得救啦(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

你呢隻黃色好靚,好陽光好positive的感覺,希望專門店幫到你啦!

男爵府

多數無得攪,去專門店到買條皮handle ribbon遮遮佢

男爵府

介紹漏咗,我嗰條係雙向,咁綠色就唔怕污糟啦!

男爵府

pui-e 發表於 20-4-15 02:00
多數無得攪,去專門店到買條皮handle ribbon遮遮佢

你個brilliant 好特別

子爵府

pui-e 發表於 20-4-15 02:00

JM 你個East West Brillant 新款喎我之前都睇中呢個但我嗰時想買個白色East West

男爵府

夢B 發表於 20-4-15 10:31
你個brilliant 好特別

其實mini 精緻D, 不過我貪心帶好多嘢出街

男爵府

ungela914 發表於 20-4-15 10:38
JM 你個East West Brillant 新款喎我之前都睇中呢個但我嗰時想買個白色East West
...

其實一路睇中mini size, 不過見喱款手工特別,所以先買咁大個

首頁

尾頁

跳至