自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

楊屋道街市,近巴士站的一間士多(係街的轉角位),兼賣米通 & 炒米餅,請問有冇人知店名 & 搬左去邊?謝謝 !

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

TobiMom 發表於 20-4-17 07:08
楊屋道街市,近巴士站的一間士多(係街的轉角位),兼賣米通 & 炒米餅,請問有冇人知店名 & 搬左去邊?謝謝 ...

係咪兼賣香燭?

大宅

我都想知是否搬左?

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

究竟我是誰 發表於 20-4-17 07:43
係咪兼賣香燭?

唔係好記得有冇賣香燭
只記得一邊隔離係賣花,另外一邊係細藥房

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

TobiMom 發表於 20-4-17 10:52
唔係好記得有冇賣香燭
只記得一邊隔離係賣花,另外一邊係細藥房
...

應該係妳講嗰間,賣香燭嘅搬咗楊屋道街市2樓,但唔知有無賣餅

已經好多年喇……唔知仲响唔响度

伯爵府

究竟我是誰 發表於 20-4-17 11:06
應該係妳講嗰間,賣香燭嘅搬咗楊屋道街市2樓,但唔知有無賣餅

已經好多年喇……唔知仲响唔响度

thanks

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

首頁

尾頁

跳至