3歲或以上

跳至

首頁

尾頁

大宅

我女三歲三個月大,剛收到電話可上早期教育及訓練,協康會,九月開始。比想像中快!

複式洋房

bb19770101 發表於 20-5-8 18:52
我女三歲三個月大,剛收到電話可上早期教育及訓練,協康會,九月開始。比想像中快!
...

宜家到校服務多左好多位,所以訓練中心名額多左

大宅

虎到金來勳章

bb19770101 發表於 20-5-8 18:52
...

請問你係咪冇選到校,自己帶出去做訓練?我女上年係未返K1已收到到校有位,咁就未返學前就上早期訓練

大宅

bibilan 發表於 20-5-10 08:03
請問你係咪冇選到校,自己帶出去做訓練?我女上年係未返K1已收到到校有位,咁就未返學前就上早期訓練
...

我無揀到到校,因為社工有明顯暗示我揀早期訓練,因為早期訓練中心資源更充足,訓練更有系統!

大宅

虎到金來勳章

bb19770101 發表於 20-5-10 08:11
我無揀到到校,因為社工有明顯暗示我揀早期訓練,因為早期訓練中心資源更充足,訓練更有系統!
...

咁確實係好啲,我記得當時社工話到校會快啲咁,係有得俾我地揀嘅,所以我依家個心仲係想帶佢出去做訓練好,起碼見到,學到佢地教嘅嘢

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章

bb19770101 發表於 20-5-10 08:11
...

係,我朋友都話佢見社工時,社工建議佢有人帶出帶入就唔好揀到校,話時數多啲同設備教材都好啲喎

首頁

尾頁

跳至