自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

虎到金來勳章

自從疫情自己多左留意D遊輪, 先發現原來遊輪唔一定係十幾廿日, 以前既自己真係好無知 哈哈

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

noodleTT 發表於 20-5-10 18:35
自從疫情自己多左留意D遊輪, 先發現原來遊輪唔一定係十幾廿日, 以前既自己真係好無知 哈哈 :joyo ...

我未坐過,怕上左船經不起風浪

子爵府

回覆樓主:

未坐過, 好想知道係咪可以一日食足五餐

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

自從疫情自己多左留意D遊輪, 先發現原來遊輪唔一定係十幾廿日, 以前既自己真係好無知 哈哈 :joyo ...

超愛!無錢玩長途,只玩6日5夜!
好忙!尤其我有小朋友!kids club 嘅節目好豐富,可以完全擺低小朋友自己去玩,但我唔捨得!有2日嘅半日可以落地 ,join 船公司嘅 tour 節又得,自己去玩又得!
最重要!船上wifi 訊號,勁慢!可以完全放下手機,享受家庭樂!當然,我有買船嘅WiFi plan,方便聯絡我兩老,又可以俾兩老睇下粒孫嘅即時開心樣啦!只係傳送超勁慢!

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

pomanlife 發表於 20-5-10 18:39
我未坐過,怕上左船經不起風浪

你唔會覺架!咁大架郵輪都覺,就真係好勁好勁架喇!

男爵府

回覆樓主:

有。好鐘意

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

未,怕嘔

珍珠宮

hasting 發表於 20-5-10 18:44

理論上係!分時段轉食物!
亦可選擇去付費餐廳!

男爵府

hasting 發表於 20-5-10 18:44

有d郵輪有24小時coffee shop。幾時都有野食

子爵府

dreamboy_man 發表於 20-5-10 18:51
有d郵輪有24小時coffee shop。幾時都有野食

我要係包曬嗰啲喎,唔要自費嘅。因為起碼如果我覺得悶都仲可以去食嘢吖嘛

水晶宮

怕暈船浪

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

回覆樓主:

剛剛新年先去完(好在唔係鑽石公主號)
好悠閑,
小朋友去kids club又有人同佢地玩,
中意就去食野,
仲要啲buffet唔難食架,
而付費既餐廳都好有質素,
重左兩三磅返黎

伯爵府

加埋坐過超過10次,大愛

kkngkm    發表於 20-5-10 19:31

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

不要從別人的嘴裡去認識我

公爵府

回覆樓主:

坐過,靚嘅,cheap嘅都坐過,不過我就冇乜興趣,我唔鐘意困响船入面。但我父母就幾鐘意。

禁止訪問

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

baby_chu 發表於 20-5-10 18:49
你唔會覺架!咁大架郵輪都覺,就真係好勁好勁架喇!

大鄉里唔敢坐

大宅

坐過,一D都唔覺暈,放心!
時間帶走一切
唯獨不帶走我

男爵府

會暈嗎?我超想去一次,但自己同個仔平時去澳門都暈到想嘔果隻,所以唔敢

禁止訪問

首頁
12345...8

尾頁

跳至