夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

之前佢上床時渣完我波就再渣自己波, 暗示我都大過你.

星期6晚,因為我最近疫情少運動肥左好多,渣我大脾話不如你去做抽脂啦.

我覺得佢已經唔愛我,同埋我之後唔會再同佢上床,又點再做couples 呢?

好想離婚

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Youngmonster 發表於 20-5-11 13:31

星期6晚,因為我最近疫情少運動肥左好多,渣我大脾話 ...
你可笑回佢,細..........小都可以

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Youngmonster 發表於 20-5-11 13:31

你貼錯板

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 Youngmonster 的帖子

好唔尊重。你要搵機會同佢傾,
講明佢恥笑你身材會傷害大家感情,
叫佢以後唔好再人身攻擊。
問佢如果你笑佢肥仔波丶芝士腸 丶軟,
佢會唔會唔開心。

別墅

回覆 soso1227 的帖子

無以後....

伯爵府

會唔會同你開下玩笑咋,因為甘面離婚又好似誇張左,死啦,我成日笑我c6肥

別墅

回覆 Pinky28 的帖子

只止一次,上次我著件衫就話件衫顯得我好q 肥。
佢話我而家肥左好q多,好q肥...

人老左就自然會肥d..

我自己都報左gym啦...

上床時講就係恥笑啦.唔係講笑。

男爵府

回覆樓主:

你咪直接同佢講你對佢都無興趣,反而如果佢做波大個你果個咁佢應該都好肥下佢又唔減走黎話你

伯爵府

Youngmonster 發表於 20-5-11 14:15
回覆 Pinky28 的帖子

只止一次,上次我著件衫就話件衫顯得我好q 肥。

佢甘嫌棄都無mood同佢做愛

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

離婚啦
你地之間咁多問題(之前已post過想離)
不要從別人的嘴裡去認識我

別墅

回覆 crystal媽咪 的帖子

我地今晚傾下

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Youngmonster 發表於 20-5-11 15:11

我地今晚傾下

佢把口好衰
就算唔係真係好肥,女性其實都好介意人地批評身材
不要從別人的嘴裡去認識我

別墅

唔係把口好衰,係好口賤以前細個睇到d 呢d post 都覺得d mk仔好衰
點知我而家係當事人

禁止訪問

別墅

回覆 kamamimi 的帖子

而家佢令我覺得佢唔係真心中意我,令我覺得其實過多幾年我再老D,佢就會搵其他妹妹仔一樣
我離婚後都會更加Keep得好d

禁止訪問

別墅

回覆 kamamimi 的帖子

咁又無WOR...

大宅

回覆樓主:

我老公有時都係會笑我,不過就唔係恥笑,因為我生完大半年,佢會好似講笑咁話我肥左,隔一陣就會講下,一陣又會扮嘢搣下我條腰兩邊啲肉,我食嘢多左又話我好刷得,一陣又話我黑左,有日我換衫又問我點解個身會黑左,話我好似印傭...其實當刻我好唔開心,我知佢講到好似講笑咁但佢其實真係mean it...如果因為咁而嬲,又搞到自己好小氣咁,問題係黑左肥左樣衰左其實我自己都已經好depress, 佢仲有意無意得閒一兩句話我肥同黑..我只能講有時啲男人係唔會理人感受,佢地可能覺得講下笑無諗過我地會咁介意。唯有自己睇開啲,同積極減返肥同執靚自己,咁先係對自己最好嘅事。

伯爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

我c6初頭又話肥瘦都好啦,而家一陣又話陪我做運動,ㄧ陣又話介紹營養師比我
我聽到呢句反而激起我減到肥,實比d顏色佢睇

別墅

一嚿大番薯 發表於 20-5-11 17:34
我老公有時都係會笑我,不過就唔係恥笑,因為我生完大半年,佢會好似講笑咁話我肥左,隔一陣就會講下,一陣 ...

我已經為而家日日肥一磅而煩緊,佢仲要咁,即係唔係真心對我,你老公都唔會上床講啦

首頁

尾頁

跳至