自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

cattz288 發表於 20-5-19 21:24
我仲要幫埋同事淘, 貨送去佢地方便既提貨點

我都有幫屋企人淘,送去佢屋企附近自提
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珍珠宮

sjnl43 發表於 20-5-19 21:30
自我知私集,可以儲一百幾十件, 儲半年先運黎,就出事啦

得閒睇下有咩特價處理, 斷碼鞋衫褲想要同 ...

曾經我都係咁,而家改過自新啦! 淘完見到幾件齊左就落(通常係差唔多同日或隔日到集運),有時同一次買既野有d發貨慢d或遠d差幾日先到我都唔等lu,反正過幾日又手痕想買野
我忍到疫情好d之後先淘,已經收左3轉

珍珠宮

軒旻媽咪 發表於 20-5-19 21:43
點解你地忍到存咁耐?我買咗巴不得即刻到貨,所以我覺得4px好啱我
...

我曾經忍到,後來到香港拆箱時會開心大發現一樣,乜我有買過呢樣野?!
而家集幾單就落貨唔等啦!

伯爵府

軒旻媽咪 發表於 20-5-19 21:43
點解你地忍到存咁耐?我買咗巴不得即刻到貨,所以我覺得4px好啱我
...

算平計港幣,2.3kg 覺得蝕買夠3kg 如果是需要單件重野會揀最平集運,仲可送到家附近櫃,4px 要係公司附近抬回家,送上樓要大量淘

首頁

尾頁

跳至