影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

睇咗預告片,等出曬先睇,熱巴我追完三生三世枕上書後中意咗佢
I 大蚊豬   

男爵府

回覆樓主:

請問你們在那裏睇?
我睇YouTube時,個畫面時放大又時正常

公爵府

folloni 發表於 20-5-27 09:01
請問你們在那裏睇?
我睇YouTube時,個畫面時放大又時正常

我在獨播庫睇

男爵府

tpyjasmine 發表於 20-5-27 09:21
我在獨播庫睇

請問有無link

公爵府

folloni 發表於 20-5-27 10:42
請問有無link

https://www.duboku.net/voddetail/1400.html

男爵府

等播完先开, 热巴

男爵府

tpyjasmine 發表於 20-5-27 10:51
https://www.duboku.net/voddetail/1400.html

thanks

水晶宮

peggy1 發表於 20-5-27 11:05
等播完先开, 热巴

我都係等播完先開

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

唔知大家知唔知,真係有個女演員叫周放,佢都幾靚女架,但一直紅唔起,2009年出道,處女作叫醜女無敵完美季,之後佢有拍過新還珠格格,2011年同趙麗穎、戚迹、韓棟合作主演古裝劇《錯點鴛鴦‧戲點鴛鴦》,前半部係趙麗穎同戚迹做主角,後半段就係周放同韓棟做主角,之後四個主角只紅咗趙麗穎一個,但周放同趙麗穎成為好朋友。

跟住佢有參演好多不同類型電視劇同綜藝節目,《隋唐演義》《向幸福出發》《鳳還巢之連城》《青年醫生》《大漢情缘之雲中歌》《猎場》《驚蛰》《走火》等,亦有參演電影《芳華》,但始終都係徘徊於配角,最近期演出係大江大河入面嘅程開顏。

2017年9月25日周放公開與圈外人劉暢結婚,分享佢地從小相識,相戀七年嘅愛情故事更令人有印象:國中相識相知,每天放學等同一路公車;下車前交換寫給對方的信;聯考結束一起看星星,騎著借來的小摩托穿過一條一條的隧道,手牽手在花園轉盤;大學的時候分別去了相隔840公里的北京和上海,再無音信,直到周放10年《還珠格格》的試鏡再次相遇,並展開一段長達七年的戀情。周放自己微博中講:"我嫁給了幼稚園隔壁班的男孩" “我嫁給了愛情,嫁給了劉暢。” 2019年,周放已為兩孩之母。

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

公爵府

rose-mag 發表於 20-5-28 06:57
唔知大家知唔知,真係有個女演員叫周放,佢都幾靚女架,但一直紅唔起,2009年出道,處女作叫醜女無敵完美季 ...

哦,睇相片我認得佢呀,但唔記得有這個人

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

tpyjasmine 發表於 20-5-28 12:10
哦,睇相片我認得佢呀,但唔記得有這個人

我係睇獵場時識周放,覺得佢做得幾好,靚過女主角,但戲份好少,再睇戲點鴛鴦至發覺佢原來做過主角,可惜紅唔到。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

公爵府

15集,宋凜同周放確認關係

想講露娜好耐了
其實佢身為紅星
倒追宋凜,唔係問題
但人家說了很多次
彼此只是合作關係,佢都唔死心
紅星都有少少自尊心吧?
還是真的自信心爆棚?

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

chkkkkk567 發表於 20-5-26 01:59
睡覺還是一張白到無血色的臉,一個紅紅的嘴唇!睇咁多套劇,無一個睡覺look是這個樣子!
...

我對熱巴沒有太大喜好,部部劇個嘴都紅噹噹!

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

tpyjasmine 發表於 20-5-28 12:15
15集,宋凜同周放確認關係

想講露娜好耐了

露娜點會放棄宋凜,天后級名星要搵返甘上下才俊真係同摘下天上星星一樣甘難!
如果我有好條件,遇到黃,都吾會輕言放棄!

公爵府

BOBO128 發表於 20-5-28 20:58
露娜點會放棄宋凜,天后級名星要搵返甘上下才俊真係同摘下天上星星一樣甘難!
如果我有好條件,遇到黃,都 ...

都係個人選擇啦
我諗我係露娜就唔會死纏爛打
所以我先會咁講露娜個人設

公爵府

回覆 tpyjasmine 的帖子

你講得對, 每個人有自己選擇. 我喜歡黃景瑜, 所以 ....

公爵府

BOBO128 發表於 20-5-29 00:09
回覆 tpyjasmine 的帖子

你講得對, 每個人有自己選擇. 我喜歡黃景瑜, 所以 .... ...

我睇到17集啦!又鬧分手
露娜真係好討厭,又搞小動作

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

熱巴D 戲我麻麻, 不過鍾意男一, 所以先開嚟睇

琴晚睇左兩集幾明快

公爵府

WChan 發表於 20-5-29 15:06
熱巴D 戲我麻麻, 不過鍾意男一, 所以先開嚟睇

琴晚睇左兩集幾明快

Hi , 同道中人 !

WChan    發表於 20-5-29 15:40

水晶宮

chkkkkk567 發表於 20-5-26 01:59
睡覺還是一張白到無血色的臉,一個紅紅的嘴唇!睇咁多套劇,無一個睡覺look是這個樣子!
...

完全明白, 女主個紅唇確實趕客, 拍 時都鄧男主慘

首頁

尾頁

跳至