影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

JOJO- 發表於 20-6-24 22:12
請問向邊度可以睇哂全部?thx

我睇DramaQ

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

陸版嘅珍珠奶奶同西施姨好睇,梁潔演技真係麻麻,邢昭林個角色其實幾渣男,不過佢演得唔錯,女主閨蜜同男主助手呢對幾搞笑,其他配角都唔錯,姑姑,廠長,子珊表姐夫婦。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

大宅

qqyanyan 發表於 20-6-22 15:36
台版永遠都係經典。車禍個part一定係台版做得最好,好震撼,好似真係撞到咁,個時我都一齊喊。
陸版好sweet ...

佢地真係有cp感,所以我開左雙世寵妃黎解毒

大宅

rose-mag 發表於 20-6-24 22:37
陸版嘅珍珠奶奶同西施姨好睇,梁潔演技真係麻麻,邢昭林個角色其實幾渣男,不過佢演得唔錯,女主閨蜜同男主 ...

女主媽媽好好戲,我俾佢搞喊左幾次,不過我覺得女主都唔錯吖,反而男主就差少少(冧戲除外,直頭係拿手好戲

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

小謙仔朱媽 發表於 20-6-24 22:30
嗰套啱佢多啲,呢套劇情較沉重,但世界我睇睇下跳左船,好唔好上番船呢?
...

世界我覺得好睇又好笑,男女主有火花,呢套係我第一套睇刑昭林,我覺得好睇過雙世寵妃
I 大蚊豬   

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆 JOJO- 的帖子

獨播庫

大宅

tpyjasmine 發表於 20-6-24 09:59
我都追晒全劇了
又一套陸劇成功睇完無跳船
陸版做得唔錯啦,該感動的感動

我唔記得左台版嘅結局了,只記得韓版最尾生左對仔女,但陸版結尾有少少失望

大宅

回覆樓主:

陸版幾好睇

水晶宮

小謙仔朱媽 發表於 20-6-24 22:44
女主媽媽好好戲,我俾佢搞喊左幾次,不過我覺得女主都唔錯吖,反而男主就差少少(冧戲除外,直頭係拿手好 ...

女主媽媽真係唔錯,我都睇到喊

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

whywhite22 發表於 20-6-25 12:22
女主媽媽真係唔錯,我都睇到喊

對 !女主媽媽做得好好 !好有感情 !

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

小謙仔朱媽 發表於 20-6-25 09:26
我唔記得左台版嘅結局了,只記得韓版最尾生左對仔女,但陸版結尾有少少失望
...

台版結局天馬行空到三姊妹齊齊喺島上生仔,因為島上唯一救傷車爆軚,兩個男人幫佢地接生,之後其他人嘅結局就文字交代,有番外。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

子爵府

小謙仔朱媽 發表於 20-6-25 09:26
...

同感

子爵府

我三十煲曬三十六集
撞車後每次唸起小西米既橋段都會喊

琥珀宮

回覆樓主:

陸版,韓版,台版(我心中高至低評價)

無可否認,心儀夫婦的組合係最成功的地方,有cp感有火花,超合襯

首頁

尾頁

跳至