自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

巴布亞新幾內亞

最衰 miss call,否則聽下係咪我入境有問題嘛

alice0606    發表於 20-7-2 17:54

珍珠宮

miriam 發表於 20-7-2 14:52
巴布亞新幾內亞

水晶宮

2024勳章

我最近收過毛里塔尼亞和馬里的電話,都唔知係咩地方

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

czl115 發表於 20-7-2 15:10
呢兩個地方聽都未聽過

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

水晶宮

miriam 發表於 20-7-2 14:52
巴布亞新幾內亞

珍珠宮

喺非洲

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

好山卡啦。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

要講咩鄉下話先得呢

王國長老

timandy 發表於 20-7-2 15:25
要講咩鄉下話先得呢
要係廣東話我先識聽喎

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

完全唔知響邊度的地方

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

我睇完巴基斯坦個post, 就收到幾個巴基斯坦嘅call, 但miss曬,錯失好姻緣

Sadonnahon    發表於 20-7-2 19:17

王國長老

papajelly 發表於 20-7-2 17:34
我睇完巴基斯坦個post, 就收到幾個巴基斯坦嘅call, 但miss曬,錯失好姻緣 ...
我地呢 d miss call 王好難把握呢 d 機會

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

請問係咪全部有+號果d都有問題呀?

珍珠宮

喺非洲

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

bobomia 發表於 20-7-2 18:25
請問係咪全部有+號果d都有問題呀?

我己有用小熊block所有+字頭電話,因為唔會有長途電話打俾我

男爵府

papajelly 發表於 20-7-2 17:34
我睇完巴基斯坦個post, 就收到幾個巴基斯坦嘅call, 但miss曬,錯失好姻緣 ...

要4皮野以上先可以識到巴仔仔哦

王國長老

J.ELLE 發表於 20-7-2 19:05
要4皮野以上先可以識到巴仔仔哦
死火

我唔知咩巴仔仔係乜家伙丫

首頁

尾頁

跳至