自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

今年冇報暑期興趣班,大家有冇一啲online class 介紹下?

謝謝

複式洋房

回覆樓主:

我小朋友學習網上英文繪話,每堂課25分鐘,20几元一堂,菲籍老師教,需要用大陸微信,挺好的,練練口語不貴

子爵府

wanganna 發表於 20-7-14 18:27
我小朋友學習網上英文繪話,每堂課25分鐘,20几元一堂,菲籍老師教,需要用大陸微信,挺好的,練練口語不貴 ...

是否需要用WeChat pay?

男爵府

畀面勳章

我小朋友學習網上英文繪話,每堂課25分鐘,20几元一堂,菲籍老師教,需要用大陸微信,挺好的,練練口語不貴 ...

可唔可以介紹下

譚BB,預產期7月7

子爵府

2023年兔年勳章 牛年勳章

阿仔keep住上網上英文課程,應該係內地最大規模兒童網上英文學習平台,老師一定來自或者住喺美國或加拿大,平台會有有D老師嘅美國教師執照睇(係每個州出返畀嗰個州老師嗰種)。
公司有階梯式學習計劃,有好多配套資源支援,太多嘢可以用,如果你想知真係有排講。
阿仔上開嗰位miss喺美國一間小學教書。因為仔仔進度較快,所以有時間淨時,老師會安排一些內容,例如參觀老師屋企,考仔仔屋企唔同地方、物件英文;參觀老師居住嘅城市;同老師嘅女傾計;介紹D書籍畀阿仔。
上邊有人講菲律賓人教英文係另一間公司,以平取勝。
詳情「知乎」上有人分析。

複式洋房

funseller 發表於 20-7-14 21:16
阿仔keep住上網上英文課程,應該係內地最大規模兒童網上英文學習平台,老師一定來自或者住喺美國或加拿大, ...

大宅

我仔仔也上緊

民房

阿仔keep住上網上英文課程,應該係內地最大規模兒童網上英文學習平台,老師一定來自或者住喺美國或加拿大, ...

有興趣了解詳情啊。請問該如何找到?

子爵府

請問可以在那裏找到資料或報名?可pm我嗎? 謝謝你

子爵府

fifiyiu 發表於 20-7-14 21:34
有興趣了解詳情啊。請問該如何找到?

你有冇內地電話號碼?我可以叫阿仔網上學習班主任聯絡你介紹詳情同安排試堂。留意無論邊間公司都有推薦獎勵,舊會員推薦新會員,雙方都有奬勵。

阿仔用嗰間機構登記服務一定要有內地電話號碼,同埋係貴過菲律賓藉老師教嗰間機構好多,一堂課25分鐘買package平均一堂都150幾人民幣,但有好多獎賞計劃小朋友用多D時間喺英文上,例如卡通片配音、線上battle鬥認生字、出單詞搵圖⋯⋯ 完成任務會有星星或能量石換禮物或課堂。

「知乎」上有好多呢D線上學習機構嘅意見分享,有D係鱔稿,有D就係用家心得,你可以睇下再決定。google search : 知乎 在線少兒英文品牌

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

菲藉???
廣告???

翡翠宮

牛年勳章

melomame 發表於 20-7-14 22:04
菲藉???
廣告???

一停課就出現

大宅

有興趣可以pm資料嗎?

子爵府

Mrs9588 發表於 20-7-14 21:43
請問可以在那裏找到資料或報名?可pm我嗎? 謝謝你

pm係咪唔可以貼圖㗎?

其實我嘅小朋友報呢間公司課程已經讀左兩年幾(期間因為佢一個星期練六日波我哋驚佢太攰,唔畀佢上,停左大半年,而佢自己好想上堂),上左200堂以上付費網課,未計免費公開課。

我真心想分享畀想喺屋企停課不停學嘅家長同小朋友,畀大家睇呢間公司有邊D服務,從而更多角度判斷個課程啱唔啱自己小朋友。

呢間公司個課程除左英文,都滲透數學、社會科,所以停課期間阿仔都keep住學。

好多嘢想講想分享。大家有咩具體嘢想知,可以問我。

大宅

菲籍發音冇問題嗎?

複式洋房

melomame 發表於 20-7-14 22:04
菲藉???
廣告???

我回復一句話我是廣告?那樓主問有沒有什麼暑期班推薦下?我回復下我小朋友是在家學網上繪話有什麼問題?還是我有主動打廣告?

我回復樓主一句說是廣告!你自己在那裡發帖,寫有無網絡推薦?別人回復你那是不是廣告啊?

如果我不話是網上繪話,是其他暑期班活動那又算不算廣告啊

有人連續回復幾條又不見你話廣告!

大宅

wanganna 發表於 20-7-14 22:35
我回復一句話我是廣告?那樓主問有沒有什麼暑期班推薦下?我回復下我小朋友是在家學網上繪話有什麼問題? ...

唔好甘勞氣,何必甘介意其他人講法☺️可以PM祥細資料嗎?我兩個小朋友都係VIPKID上了一年英文,都係外籍老師,25分鐘一堂都要130左右,想試下其他(emoji)(emoji)

子爵府

Ivy-1981 發表於 20-7-14 23:10
唔好甘勞氣,何必甘介意其他人講法☺️可以PM祥細資料嗎?我兩個小朋友都係VIPKID上了一年英文,都係外籍 ...

我都係Vipkid用家。不過我暫時都只係畀哥哥讀,細佬會黐住哥哥上堂。我又畀細佬用埋哥哥D教學資源。

伯爵府

回覆樓主:

咁急停咗課可能連暑期功課都比唔切

子爵府

喺知乎copy左D資料大家參考下,不過係18年資料,未夠update。
詳情大家可以自己google下。網上有好多分享,是否真用家分享,大家自行判斷
我自己當初係見幾個朋友嘅小朋友都讀緊,覺得幾好(因為我好懶得出門),就都報埋。

首頁

尾頁

跳至