美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

從有咗到生然後餵人奶,本人體重直線上升。然後D人就話餵人奶就會好快瘦返!我同你哋講,假噶!呢個係世紀騙局嚟!因為當你要餵人奶,你身邊嘅人就會係咁逼你食好多野然後同你講,你要食多啲野先有奶俾BB食,BB先有營養!最終你就會變成一隻肥豬乸!所以我一直忍辱負重捱到BB一歲戒人奶就馬上開始我嘅減肥大計!係試過多個方法後,我終於由64kg➡️50kg啦!超開心!依家我諗住睇下可唔可以減到4家頭!加油(emoji)

PS:俾你哋睇下我嘅豬腩肉!(emoji)(emoji)

侯爵府

回覆樓主:

我認同呀,餵人奶會瘦係世紀騙局

如晶    發表於 20-7-21 15:49

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

恭喜恭喜
我而家都瘦返了
同你差唔多, 我上年由6X去到5字頭
不過疫情+冬天係咁食又少運動,
今年5月一度差唔多去返6字頭爭D
跟住即刻減, 而家回復返未有B前既體型
希望可以落到4字頭, 一世都要keep住
我覺得減唔難, keep先難

複式洋房

littlefunpig 發表於 20-7-20 11:15
恭喜恭喜
我而家都瘦返了
同你差唔多, 我上年由6X去到5字頭

係啊!一瘦咗就唔想肥返

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

candyip23 發表於 20-7-20 20:00
係啊!一瘦咗就唔想肥返

有邊個經歷過辛酸減肥後會想肥返
都係食野放鬆少運動累事
減肥keep fit真係一世

大宅

回覆樓主:

同意keep 難過減。 減衹是一年半載,keep 就係一世

翡翠宮

washipig 發表於 20-7-21 14:25
同意keep 難過減。 減衹是一年半載,keep 就係一世
睇你要減幾多, 一個月2-3K 其實唔難, 10零磅2-3個月減完
身邊太多誘惑
一不小心就會踩落D 陷阱, 一放鬆就翻肥

大宅

littlefunpig 發表於 20-7-21 14:41
睇你要減幾多, 一個月2-3K 其實唔難, 10零磅2-3個月減完
身邊太多誘惑
一不小心就會踩落D 陷阱, 一放鬆就翻 ...

我用1年時間減了10kg.不過減下停下甘樣。 宜家再減多5kg就要keep 一世

翡翠宮

washipig 發表於 20-7-21 14:43
我用1年時間減了10kg.不過減下停下甘樣。 宜家再減多5kg就要keep 一世
我上年用左4-5個月減左9KG左右
跟住去完個旅行+新年+疫情放鬆, 翻漲7KG
最近呢2個半月先減返果7KG..
今次希望再減多少少
真係要keep一世
D舊既大碼衫俾我掉曬
今次死都要keep住

首頁

尾頁

跳至