網購天地

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

請教水果點樣送嚟香港?

伯爵府

2023年兔年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 cindy618 的帖子

我用新世代

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

pyng4030 發表於 20-8-2 17:24
回覆 cindy618 的帖子

我用新世代

有無玩/換過?好似好抵食

伯爵府

2023年兔年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cindy618 發表於 20-8-2 17:40
有無玩/換過?好似好抵食

有呀, 換左好多次了

瑪瑙宮

pyng4030 發表於 20-8-2 17:43
有呀, 換左好多次了

所以只要俾運費?

伯爵府

cindy618 發表於 20-8-2 17:44
所以只要俾運費?

係呀, 只需付新世代的運費就得, 自取點提貨首重 rmb10, 續重 rmb5, 您預落單之後兩天就可去自取

侯爵府

2024年龍年勳章

有呀, 換左好多次了

剛上網看了少許, 請問容易的嗎
是否需要多個戶口共同去收集陽光肥料才容易玩得到

別墅

有呀, 換左好多次了

蘋果 同 梨 好食ma?

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

JLOVEK 發表於 20-8-7 01:30
蘋果 同 梨 好食ma?
我都換過蘋果, 好食呀, 但現在不是季節, 大陸的蘋果起碼要到10月尾先甜, 芭芭的水果都是當造的, 現在我種緊四川不知火柑。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

別墅

andyman 發表於 20-8-7 11:37
我都換過蘋果, 好食呀, 但現在不是季節, 大陸的蘋果起碼要到10月尾先甜, 芭芭的水果都是當造的, 現在我種 ...

感謝啊!!咁啱我都種梗不知火

伯爵府

我當game玩,但唔知原來可以換水果。依家種緊咩都唔知

伯爵府

回覆樓主:

有冇jm可以一齊玩

付製这行话¥08BocYAsRRr¥转移至(emoji)淘宀┡ē(emoji)【拜托帮我点一下吧~你也可以领免费水果!】;或https://m.tb.cn/h.Vut8Pvm?sm=78ce3e 點击链街,再选择瀏..覽●噐○大开
為了二小豬三小豬做了全職奴婢;好彩大豬生生性性^^

男爵府

有呀, 換左好多次了

你點樣可以種得咁快?

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

付製这行话¥hg5Gc1OERbb¥转移至(emoji)τаo宝аρρ(emoji)【快加入我一起合种果树,免费领水果吧~】;或https://m.tb.cn/h.VFwZTkQ?sm=65e0e9 点几鏈→接,再选择瀏..覽●噐○dakai

我都種咁

男爵府

回覆 pyng4030 的帖子

可給我新世代集運條link嗎?水果好吃嗎? 集運費一般多少?

首頁

尾頁

跳至