影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

自從三生三世後,我再未煲劇了,太傷元氣

點知誤打誤撞睇咗香蜜,萬劫不復!我呢個乘風破浪的姐姐,竟然迷上鄧倫!救命!
有冇人好似我咁變態,狂loop佢啲吻戲?!
柏海look非常非常非常襯佢,真係骨頭都酥啦

大宅

babycakez 發表於 20-8-2 19:32

點知誤打誤撞睇咗香蜜,萬劫不復!我呢個乘風破浪的姐 ...

Same

珍珠宮

babycakez 發表於 20-8-2 19:32

點知誤打誤撞睇咗香蜜,萬劫不復!我呢個乘風破浪的姐 ...

正常! 鄧倫毒易中難醫! 第N次翻睇香蜜中!

伯爵府

moniy 發表於 20-8-3 14:18
正常! 鄧倫毒易中難醫! 第N次翻睇香蜜中!

Jm好耐冇見呀!我哋之前一齊傾三生三世!
我都係啱啱睇緊呀!慘啦今次,萬刧不復

珍珠宮

babycakez 發表於 20-8-3 14:22
Jm好耐冇見呀!我哋之前一齊傾三生三世!
我都係啱啱睇緊呀!慘啦今次,萬刧不復
...

Long Time No See JM! 我都記得你呀!
三生三世&香蜜都係令人中毒極深的!
一千零一夜除咗個不合邏輯的結局之外, 柏海真係好迷人, 同熱巴好有CP感!
期待夜華與旭鳳共演的陰陽師

伯爵府

moniy 發表於 20-8-3 14:31
Long Time No See JM! 我都記得你呀!
三生三世&香蜜都係令人中毒極深的!
一千零一夜除咗個不合邏輯的結局 ...

係呀!記得之前我迷到夜華呢,估唔到移情別戀了三生三世劇情同對白我自己覺得細緻啲,但香蜜中旭鳳錦覓啲喊戲比較投入。1001我其實冇睇,我淨係狂loop kiss嗰啲部份我好鍾意聽鄧倫講嘢,好好聽,自己配音超掂,同埋唱歌超超好聽。今次我中毒非常深!

夜華同旭鳳有新劇?古裝嗎?好期待!

allenlinck    發表於 23-12-5 17:54
madelinewong268    發表於 20-9-30 16:06

珍珠宮

babycakez 發表於 20-8-3 14:43

係呀!記得之前我迷到夜華呢,估唔到移情別戀了三 ...

古裝電影, 是鄧倫電影的處女作! 分咗2集, 已拍完, 做緊後期製作!
係呀! 佢把聲好好聽, 所以大部分作品都係原音. 之前一套舊劇海棠經雨胭脂透本身係配音, 好彩播出前佢自己去再配一次原音, 否則真係睇唔慣呀!

伯爵府

moniy 發表於 20-8-3 14:52
古裝電影, 是鄧倫電影的處女作! 分咗2集, 已拍完, 做緊後期製作!
係呀! 佢把聲好好聽, 所以大部分作品都係 ...

哦係古裝電影,好期待呀!我自己比較鍾意古裝奇幻劇,多於時裝。但栢海真係吸引到呢
請問冇佢嘅其他劇或節目推介呢?我有睇到某幾集爸爸去哪兒同密室,但自己始終都係鍾意loop番香蜜同栢海007啲sweet片段。同埋佢唱歌...直情心藏病發呀
https://m.youtube.com/watch?v=KbEWquXpl_Y

我真係諗都冇諗過會變成鄧倫迷姐,真係做得佢阿姨添呀陰公

洋房

正常

珍珠宮

babycakez 發表於 20-8-3 15:19
哦係古裝電影,好期待呀!我自己比較鍾意古裝奇幻劇,多於時裝。但栢海真係吸引到呢
請問冇佢嘅 ...

我差不多做得佢阿媽添!
爸爸同密逃都好睇! 上新了故宮也好呀!
佢時裝多D! 古裝只有兩三套, 而且只有香蜜係男主.
時裝1001係最迷人, 無視結局鋪排就可以
我的真朋友, 無視Angelababy就可以
加油你是最捧的, 佢係演緊佢自己相似的經歷, 不過個故仔起伏不大
海棠經雨胭脂透, 民初劇, 故事老土咗少少, 但佢造型超多, 長衫look超靚仔

伯爵府

moniy 發表於 20-8-3 15:45
我差不多做得佢阿媽添!
爸爸同密逃都好睇! 上新了故宮也好呀!
佢時裝多D! 古裝只有兩三套, 而且只 ...

哈哈哈!
唔該晒,等我睇吓先熱巴楊紫我都好ok,但AB真係麻麻,之前趙又廷有一齣同AB拍嘅戲我又係無視我有望過吓鄧倫啲緋聞,佢同啲女主真係都幾多吓... 不過咁後生靚仔,又咁暖男,難免

別墅

好靚仔呀佢

伯爵府

mamaee 發表於 20-8-24 07:50
好靚仔呀佢

係呀!超鍾意單眼皮!

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我係睇爸爸去那兒先識佢, 未睇過佢嘅劇同綜藝, 有邊套劇係必睇?

伯爵府

Pollyowen 發表於 20-8-24 16:23
我係睇爸爸去那兒先識佢, 未睇過佢嘅劇同綜藝, 有邊套劇係必睇?

咁一定要睇香蜜沉沉燼如霜!但必須提醒,一定中毒!我就係人版
我自己本人就追埋一千零一夜。

瑪瑙宮

babycakez 發表於 20-8-24 16:32
我自己本人就追埋一千零一 ...
香蜜沉沉燼如霜係古裝定時裝片? 同埋要響邊度有得睇
我都係近排電視做爸爸去那兒覺得佢幾靚仔, 仲以為個女真係佢嘅

瑪瑙宮

babycakez 發表於 20-8-24 16:32
我自己本人就追埋一千零一 ...
網上SEACH到啦, 有63集咁長劇

伯爵府

Pollyowen 發表於 20-8-24 16:35
香蜜沉沉燼如霜係古裝定時裝片? 同埋要響邊度有得睇
我都係近排電視做爸爸去那兒覺得佢幾靚仔, 仲以為個女 ...

係古裝呀,有啲似三生三世
我喺下面search香蜜
https://chinaq.tv/

係呀佢對小朋友好細心,暖男一名

伯爵府

Pollyowen 發表於 20-8-24 16:36
網上SEACH到啦, 有63集咁長劇

係有啲長不過睇完後番loop 嫌唔夠喉呀
咁不如你睇吓一千零一夜吖,48集

瑪瑙宮

babycakez 發表於 20-8-24 16:40