潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問大家最近有冇寄過bracelet 去法國維修?
而家係咪要收費及自己比埋回郵費?
請問知唔知程序是如何

謝謝大家

公爵府

KRBB119 發表於 20-9-8 10:36
請問知唔知程序是如何

我都想知
運返嚟Euro 40蚊,好貴

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

幫推

公爵府

請問知唔知程序是如何

搵到答案未呀?

大宅

請問知唔知程序是如何

我係redline戴了4年,條繩起了小小毛頭,都想寄返去換過條繩,大家可以告知如何寄返去換留?

大宅

回覆樓主:

想問問大家有沒有新的資料包括维修後寄香港運费?因我的手鏈昨晚斷了想知道維修資料。

公爵府

a_bah0704 發表於 20-10-21 13:31
想問問大家有沒有新的資料包括维修後寄香港運费?因我的手鏈昨晚斷了想知道維修資料。
...

後來點呀

大宅

littlemelody 發表於 20-12-21 21:44
後來點呀

攪掂晒已收番手繩。但過程不愉快。我寄咗registered mail 再補email, redline完全冇send 任何關於維修嘅email俾唔我。我寫過幾次reminder email俾佢哋(after sales service)又唔覆。我又試過fb pm 但回覆話佢哋CS話唔負責維修範圍俾after sales service果邊email我追(但我一早已出email 俾after sales)。最後收到長途話已寄回手繩俾我,我問佢哋做乜唔覆我,對方話已覆,但我check埋spam folder完全搵唔到佢哋email,但同時我仍收到佢哋其他promotion email。等多幾日唔見手繩email問有冇tracking number, 當然又冇覆,最後好彩等多幾日收到。

大宅

littlemelody 發表於 20-12-21 21:44
後來點呀

要先付寄回香港運费,資料在redline webpage 有。

首頁

尾頁

跳至