自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

同老公+阿B (15m) 去完迪士尼 staycation, 入過園一次. 被氣氛感染, 好想join 佢地個 AP. 不過點買先抵?
我地當日唔知可以用買2送1果張門票去升級. 走左先知......多唔多人用銀卡? 其實係唔係應該買金卡?

利申一下: 我地都係雙職父母
請指教...

---------------------------------------------------
Update返,有JM share:
1. 宜家迪迪尼做緊 AP promotion, 買3張AP有85折 (長者AP除外)
https://www.hongkongdisneyland.com/zh-hk/book/promotion/magic-access-acquisition/ma-acquisition-offer-fy21

2. 呢個唔係AP, 係入2次優惠. 有香港居民專享: 「雙重慶祝」優惠
https://www.hongkongdisneyland.com/zh-hk/offers-discounts/double-celebration/

如果仲有方法可以有優惠, 大家不妨繼續開心 Share~~

水晶宮

klsabb 發表於 20-11-9 16:24
同老公+阿B (15m) 去完迪士尼 staycation, 入過園一次. 被氣氛感染, 好想join 佢地個 AP. 不過點買先抵?
...

銀卡只可一至五入,唔啱你地用,你地要買金卡或白金卡,可星期六日及公眾假期入

男爵府

...

我見bk有人放即日可升級票尾,如果就到時間應該最平。

我ftm,只會星期一到星期五入園,所以買銀卡。星期六,日好多人排隊嫁,要考慮清楚。

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

最抵應該係上網收票尾,或者你買張票(工聯會或klook果D買正常票,唔係特價票,比正價平少少)平賣比人你留票尾,然後等3人同行定4人同行7折定8折時用票尾加錢升級。

男爵府

Babyshan1990 發表於 20-11-9 17:19
我見bk有人放即日可升級票尾,如果就到時間應該最平。

我ftm,只會星期一到星期五入園,所以買銀卡。星期 ...

我都怕weekend 入去好迫. 我上次去係請假星期5入園....

放票尾咁點做升級? 我要用佢張飛入去做手續?

男爵府

seaman1982 發表於 20-11-9 17:22
最抵應該係上網收票尾,或者你買張票(工聯會或klook果D買正常票,唔係特價票,比正價平少少)平賣比人你留 ...

"3人同行定4人同行7折定8折時用票尾加錢升級" 唔太明白...

複式洋房

seaman1982 發表於 20-11-9 17:22
最抵應該係上網收票尾,或者你買張票(工聯會或klook果D買正常票,唔係特價票,比正價平少少)平賣比人你留 ...

搵日入去問人攞飛尾?
我見好多人都唔要

子爵府

klsabb 發表於 20-11-9 17:37
"3人同行定4人同行7折定8折時用票尾加錢升級" 唔太明白...:d ...

你用票尾升級,首先你要免費入到迪士尼先得,係閘外係唔可以用票尾升級的

男爵府

ivy0508 發表於 20-11-9 17:54
你用票尾升級,首先你要免費入到迪士尼先得,係閘外係唔可以用票尾升級的
...

係呀. 但要重複入園就要有證明你入過去. 好似影張相咁.
但我無入去點影?

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

klsabb 發表於 20-11-9 18:03
係呀. 但要重複入園就要有證明你入過去. 好似影張相咁.
但我無入去點影?
...

sorry 我搞錯左。
我係續會時咁做。你新開應該唔得。

複式洋房

...
去得多就抵, 所以睇下你咩情況下可以成日去, 如1-5都要返工,甘買金卡好似好D.因為好難下下請假去

wcpcelia    發表於 20-11-10 11:17
klsabb    發表於 20-11-10 09:53

男爵府

你可以查吓自己的情況, 舊時係用票尾升級;
金銀的分別係星期6日, 2張都唔包暑假(部份)聖誕新春等特別日子;
最緊要係睇自己份工夾唔夾到平日!

「奇妙處處通」會員卡不適用日子
https://www.hongkongdisneyland.c ... ess/blockout-dates/

男爵府

seaman1982 發表於 20-11-9 18:22
sorry 我搞錯左。
我係續會時咁做。你新開應該唔得。

^^ 唔緊要~

男爵府

milkywyn 發表於 20-11-9 18:36
去得多就抵, 所以睇下你咩情況下可以成日去, 如1-5都要返工,甘買金卡好似好D.因為好難下下請假去
...

都係. 雖然都唔想weekend 去咁多人, 但你講得岩. 下下都請假真係好難....
我諗都要金卡架喇. 不過成2千蚊好貴

男爵府

ANGE_FB 發表於 20-11-9 18:45
你可以查吓自己的情況, 舊時係用票尾升級;
金銀的分別係星期6日, 2張都唔包暑假(部份)聖誕新春等特別日子; ...

謝謝提醒!
好似宜家都可以用票尾入會, 不過我上次去唔知道..所以miss 左 =[

複式洋房

klsabb 發表於 20-11-10 09:58
都係. 雖然都唔想weekend 去咁多人, 但你講得岩. 下下都請假真係好難....
我諗都要金卡架喇. 不過成2千蚊 ...
我買左金卡後,經常weekend 帶仔入去行幾轉就返屋企,想去一陣又得,唔洗話怕曬

男爵府

milkywyn 發表於 20-11-10 16:55
我買左金卡後,經常weekend 帶仔入去行幾轉就返屋企,想去一陣又得,唔洗話怕曬
...

但車費都幾金..hahaa 我住九龍東~
不過如果我買左金卡,我都會成日同仔去行下, 玩下, 多人咪走囉~

複式洋房

klsabb 發表於 20-11-11 10:32
但車費都幾金..hahaa 我住九龍東~
不過如果我買左金卡,我都會成日同仔去行下, 玩下, 多人咪走囉~
...
正確,金卡就係買黎隨意進入DISNEYLAND

大宅

依家外面人無得收人地票尾升級了
因為只限園內才升到級,除非你本身入到園(有免費飛入到去)再係園內搵票尾。

男爵府

skylingac 發表於 20-11-11 13:37
依家外面人無得收人地票尾升級了
因為只限園內才升到級,除非你本身入到園(有免費飛入到去)再係園內搵票 ...

好似係呀。。上次我入園,門口果個職員話如果要出去再入,就要係園入面影張相證明自己果日係出左去再入返。。。。

首頁
12345...7

尾頁

跳至