自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

嘟完八達通,扣咗錢,但部機扭唔到,$20,唔算貴但亦唔平。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Giant 發表於 20-11-12 13:53

多數追唔到
或者會攪好耐
同埋好多食錢個案

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我試過$30蚊,要打去扭蛋機公司,可選擇要番件同樣價嘅扭蛋或退款,要扭蛋就寄比你,退款就有排退,嘥氣

男爵府

部機上面有熱線,打電話同佢講,講返地點,機身編號,八達通編號,地址,大概一星期左右佢哋就會寄返俾你,話冇得揀,但我試過佢比最靚嗰款我

子爵府

回覆樓主:

我都試過

大宅

回覆樓主:

等,等,等,我試過等左2個月無聲無氣,打去嘈過1次,之後再過1個到,退返錢比我。

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

打去機上電話,講低時,地,物佢會有安排。

男爵府

佢個電話比較難有人聽, 我有留言, 但都唔放心, 因為我扭個蛋要$50, 所以每日打, 終於比我打到有人接, 同佢講晒資料後, 問下有無存貨, 佢話公司無呢個存貨, 所以確實後10-15日存返$入戶口

大宅

D..D 發表於 20-11-12 13:59
多數追唔到
或者會攪好耐
同埋好多食錢個案
追到架,我都追過幾次,唔洗搞好耐

大宅

你有無記低邊部機同埋大概幾點?打電話去講低資料佢地就會一係寄番隻蛋俾你一係退錢俾你
但係最好係打到有人聽電話,我試過留言唔覆返我

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

貼張紙話壞機,就算退唔到,都唔好比其他人中招

男爵府

回覆樓主:

我試過,影底相,辦公時間打電話,留言冇覆,再打總公司,send 電郵,終於有人覆,不過我要嘅扭蛋冇貨,退返錢比我。

侯爵府

牛年勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

有啲扭蛋公司擺明呃錢
之前試過去U超市,有個阿媽又係嘟完扭唔到

之後個阿姐話:唉呀~你嘟左呀?(細細聲)我地啲員工通常見到啲客想嘟都叫佢唔好嘟,(好細聲)啲機唔得嫁

個客:唔得一係貼張壞機紙,一係就唔好擺啦!

阿姐:我地打工既無辦法,所以一有客想嘟,我地都叫佢唔好嘟。

子爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章 BB防敏心得分享勳章

charlieXD 發表於 20-11-12 17:13
有啲扭蛋公司擺明呃錢
咁離譜

大宅

charlieXD 發表於 20-11-12 17:13
有啲扭蛋公司擺明呃錢
但係打電話去拎得返錢架喎,無得呃

侯爵府

牛年勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

山P 發表於 20-11-12 17:30
但係打電話去拎得返錢架喎,無得呃

個阿姐咪話叫佢自己打電話去公司追囉~
佢係博有啲人嫌麻煩,算!有啲追追下唔記得,算!

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我試過,壞機出唔到,電話打唔通,最後send email,即刻有人覆兩個星期後去指定店鋪攞返

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

謝謝各位,我打咗電話去,我冇留言,選擇send e-mail,提供晒所需資料,佢30分鐘左右就回覆e-mail,18/11或以後可以去店取蛋。(其實來回車費都十幾蚊... )
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

大宅

Giant 發表於 20-11-13 16:45
謝謝各位,我打咗電話去,我冇留言,選擇send e-mail,提供晒所需資料,佢30分鐘左右就回覆e-mail,18/11或 ...
佢可以寄返隻蛋俾你架喎
或者索性退錢都得
緊係唔出去拎啦,嘥錢嘥時間

已刪除用户

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

首頁

尾頁

跳至