自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題。。第四波開始爆,但我上星期腸胃唔舒服約左下星期睇專科,呢個時候去診所有d高危,但唔去我腸胃又未好,好矛盾
另外,有冇人試過腸易激返發?我呢個星期胃氣勁多,腸抽住咁痛,橫膈膜位覺得頂住咁,好辛苦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Kinki1102 發表於 20-11-21 16:31
如題。。第四波開始爆,但我上星期腸胃唔舒服約左下星期睇專科,呢個時候去診所有d高危,但唔去我腸胃又未 ...

睇啦

不要從別人的嘴裡去認識我

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

睇!

公爵府

如題。。第四波開始爆,但我上星期腸胃唔舒服約左下星期睇專科,呢個時候去診所有d高危,但唔去我腸胃又未 ...

睇醫生其實好安全嘅

伯爵府

專科好難 book, 睇啦

珊瑚宮

現在睇好佢, 否則之後爆得仲勁,仲加唔敢去

男爵府

一定睇

侯爵府

2023年兔年勳章

診所専科要預約,不及醫院專科多人;怕就未輪到你不進入診所內,高度防衞裝備自己先
親子王國日誌以外之網誌連結已被刪除

子爵府

睇,睇完即消毒,再回家洗晒噴晒所有野

我星期三都去左睇專科,再睇普通科
醫生回家全身消毒,晚上再出街,回家再消毒

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

睇啦,既然自己都覺得辛苦,再說個疫情都唔知幾時完,專科又難約,改左期又唔等於下次無疫情,醫院受感染者多為病房感染,你去睇醫生逗留時間短,做好個人衛生應該無問題。

大宅

睇,無謂辛苦自己

珍珠宮

回覆樓主:

我就係返發
好後悔
明明腸胃差
無事既時候無好好養生

用戶要求終止服務

牛年勳章

疫情後,無論係覆診定突然唔舒服,都會睇醫生。
未經許可,請勿轉載

大宅

爆都係群組聚會
醫院都好過出街

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

去睇啦

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

moma1023 發表於 20-11-21 16:58
睇醫生其實好安全嘅

x 2

如果咁危險、診所職員一早全部染晒病啦~

比我就完全冇擔心過~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

象牙宮

診所覺得安全過,食店。

寶石宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

睇!睇專科安全!
幸福可以好簡單

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

做足防護就得,我估計呢一波都要起碼一個月先停.

首頁

尾頁

跳至