自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

observer 發表於 20-12-6 22:59
咦!又變返七個嘅,
睇嚟抒情歌可以唱喎!
好明顯第7個是投射出嚟

珍珠宮

BK Milk勳章

EMILY03 發表於 20-12-6 23:05
好明顯第7個是投射出嚟

Suga 受傷休養緊

珍珠宮

6點幾睇到現在

阿囡迷BTS

子爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章

observer 發表於 20-12-6 22:57
睇wiki,真係好红,重要國內外,
睇世界觀,話搞到南韓國內要考慮,
俾唔俾佢哋免服兵役~ ...

12月1日已經通過咗BTS法案,可以延至30歲,不過應該都會延吓延吓就唔洗服兵役

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

EMILY03 發表於 20-12-6 23:05
好明顯第7個是投射出嚟

原來投射,我又唔係車大嬸,唔係佢哋粉絲,
所以今晚睇純粹係趁熱鬧,根本都分唔清佢哋D樣,
韓文又唔識聽⋯⋯
反而古曲盤索里好特別,睇韓國綜藝:我看到你的聲音,周不時令人驚艷

我只係見上一首歌,明明數到六個人點解到下一首又數到七個⋯
咁又係,企定定唱抒情歌,做投射點都容易過唱跳曲既~

大宅

observer 發表於 20-12-6 22:48
嘩首歌居然係啵MTV,日光白白,
係某個大球場拍~

係同一個場館拍㗎,今晚個show都係嗰度

子爵府

回覆樓主:

全晚BTS

大宅

lovelyliz 發表於 20-12-6 22:53
痴線!jk真係好靚仔呀

係,佢真係好靚仔!

gigisjmin    發表於 20-12-7 08:15

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

山系太太 發表於 20-12-6 19:52
全家一齊睇緊,但可惜鐘意果隊已經解散,Blackpink又冇。
Blackpink 唔係冇,而係好似同主辦單位不和
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

sandypink 發表於 20-12-7 00:19
全晚BTS
係,有 d 悶
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

my-baby 發表於 20-12-6 22:55
Blackpink解散左?

唔係,只係話BLACKPINK冇出席冇表演,我鐘意嘅但解散咗,係一隊男團

大宅

esmehouse 發表於 20-12-7 00:29
Blackpink 唔係冇,而係好似同主辦單位不和

係BP嘅公司同主辦單位不和?BP有幾項都有入圍。

寶石宮

山系太太 發表於 20-12-7 00:55
係BP嘅公司同主辦單位不和?BP有幾項都有入圍。
BP 係有獎攞呀,但好多片都比人 cut 左

珍珠宮

esmehouse 發表於 20-12-7 09:34
BP 係有獎攞呀,但好多片都比人 cut 左

我最尾加長咗15分鐘都錄影唔哂,fast forward都睇唔到有black pink,原來冇嚟

寶石宮

芒果米池 發表於 20-12-7 09:38
我最尾加長咗15分鐘都錄影唔哂,fast forward都睇唔到有black pink,原來冇嚟
...
今個月 27 號有 BP online 演唱會呀,不過我仲未買飛

侯爵府

2024年龍年勳章

山系太太 發表於 20-12-7 00:53
唔係,只係話BLACKPINK冇出席冇表演,我鐘意嘅但解散咗,係一隊男團

明白

大宅

其實今年有d悶 可能老咗 好多新團都唔識 以前係hk搞個幾年精彩d
今年最精彩係boa同taemin only one個part 回憶翻晒嚟

珊瑚宮

Annaw525 發表於 20-12-6 21:49
回覆 cbeyond 的帖子

我都覺得佢好型好有台風

近期最鍾意佢, 跳到自己風格出來, 完全跟團隊係2個style。
一個人都壓到場

珊瑚宮

kbhaha 發表於 20-12-7 09:48
其實今年有d悶 可能老咗 好多新團都唔識 以前係hk搞個幾年精彩d
今年最精彩係boa同taemin ...

當年3個版本, 鍾意邊人口呀
我貪心, 3個都鍾意

首頁

尾頁

跳至