網購天地

跳至

首頁
12345...6

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章

lyh80115 發表於 21-1-1 19:30
20點有一輪199減40,買貴嘢有999減150。

唔吸引

翡翠宮

kerotan 發表於 21-1-1 21:55
唔吸引

咁呢個如何? 開飯請食3餐$100,得2張卡有得玩,難得京東卡係其一,不過我未試!
https://www.openrice.com/info/campaign/2020/ccba-orpay-offer/index.html

侯爵府

2024年龍年勳章

lyh80115 發表於 21-1-1 22:02
咁呢個如何? 開飯請食3餐$100,得2張卡有得玩,難得京東卡係其一,不過我未試!
https://www.op ...

幾個月冇出街食飯喇
訂枱嚟做咩

翡翠宮

kerotan 發表於 21-1-1 22:05
幾個月冇出街食飯喇
訂枱嚟做咩

我打算去試下外賣得唔得咋,唔得走人,唔堂食。

大宅

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章

回覆 lyh80115 的帖子

等你update,我之前見你提過去睇左下,都覺得要堂食太麻煩……

翡翠宮

zeru001 發表於 21-1-2 10:11
回覆 lyh80115 的帖子

等你update,我之前見你提過去睇左下,都覺得要堂食太麻煩…… ...

食咗啦!真係筍!

不過幾經波折,好在經理不厭其煩,同我一齊研究點畀錢。起初佢攞咗部有信用卡、微信、支付寶嘅手提機,想掃我嘅二維碼。但我話係我掃佢,問佢有無另一部openrice嘅機;跟住佢攞咗另一部有openrice版面嘅,搵咗一輪俾我見到左上角「付款碼」,入去可以輸入銀碼,確定後果然顯示二維碼,我用openrice掃完出現以下畫面,京東卡顯示減100,好開心,連落2單$128都有得減。一共有3次機會架。

侯爵府

2024年龍年勳章

lyh80115 發表於 21-1-3 15:46
食咗啦!真係筍!

不過幾經波折,好在經理不厭其煩,同我一齊研究點畀錢。起初佢攞咗部有信用 ...

感謝你的勇於嘗試,我都研究下

侯爵府

2024年龍年勳章

lyh80115 發表於 21-1-3 15:46
食咗啦!真係筍!

不過幾經波折,好在經理不厭其煩,同我一齊研究點畀錢。起初佢攞咗部有信用 ...

請教請教
你是現場落單外賣
還是經openrice外賣自取下單?

我打算去舖頭當面問收銀搞唔搞到
我先至落單
~~~~~~~~~~~~~~
你是否很早前已經在 openrice apps綁定了張卡?
剛剛試綁定張卡
我估已經過咗首二千張名額
( 試入單付款)見唔到減100個標誌了

翡翠宮

kerotan 發表於 21-1-3 20:15

請教請教

綁咗就得,參考46樓,係現場付款,餐廳有部openrice手提機,由餐廳入銀碼産生付款二維碼,您用Openrice pay掃完先會見到減100,就如46樓第一張圖。

侯爵府

2024年龍年勳章

lyh80115 發表於 21-1-3 21:21
綁咗就得,參考46樓,係現場付款,餐廳有部openrice手提機,由餐廳入銀碼産生付款二維碼,您用Openrice pa ...

我試咗入單外賣自取( 想睇下付款時怎樣)
但係我見唔到京東卡隔離有個減100蚊綠色標記

翡翠宮

kerotan 發表於 21-1-3 20:15

請教請教

我一入去話用openrice付款,佢哋確係即時誤會咗叫我用openrice個外賣自取落單,我要再慢慢解釋,同時經理都好人,抱住學多樣嘢精神同我一齊研究

翡翠宮

kerotan 發表於 21-1-3 21:24
我試咗入單外賣自取( 想睇下付款時怎樣)
但係我見唔到京東卡隔離有個減100蚊綠色標記
...

同外賣自取功能無關,呢樣係餐廳現場付款。

侯爵府

2024年龍年勳章

lyh80115 發表於 21-1-3 21:25
我一入去話用openrice付款,佢哋確係即時誤會咗叫我用openrice個外賣自取落單,我要再慢慢解釋,同時經理 ...

請問你是剛剛綁定
還是早前活動開始已經綁定京東卡

侯爵府

2024年龍年勳章

lyh80115 發表於 21-1-3 21:26
同外賣自取功能無關,呢樣係餐廳現場付款。

我明呀
預訂外賣自取或是現場外賣都要經openrice pay但我見唔到 個減100標誌
即是我不享受到这活动

翡翠宮

kerotan 發表於 21-1-3 21:26
請問你是剛剛綁定
還是早前活動開始已經綁定京東卡

我今朝先綁,應該仲有好多quota。最重要睇番邊啲餐廳支援Openrice pay,如圖。我紅磡、土瓜灣得2間,好少咋。

翡翠宮

kerotan 發表於 21-1-3 21:28
我明呀
預訂外賣自取或是現場外賣都要經openrice pay但我見唔到 個減100標誌
即是我不享受到这活动

仔細睇49樓所講,掃完餐廳出嘅二維碼先見到減100,現時無可能睇到。

侯爵府

2024年龍年勳章

lyh80115 發表於 21-1-3 21:30
我今朝先綁,應該仲有好多quota。最重要睇番邊啲餐廳支援Openrice pay,如圖。我紅磡、土瓜灣得2間,好少 ...

如果係咁即是係 現場找數先有機會見到個減100標誌
好的謝謝你的詳細分享
我即管唔怕瘀 聽日試下去( 我已經 穩定屋企附近 有support OpenRice pay的了,,只得一間)

侯爵府

2024年龍年勳章

lyh80115 發表於 21-1-3 21:30
我今朝先綁,應該仲有好多quota。最重要睇番邊啲餐廳支援Openrice pay,如圖。我紅磡、土瓜灣得2間,好少 ...

我去了 屋企附近唯一在 list的 食店
但侍應堅持說沒有用openrice pay。
那就冇奈何~你和其他有這卡的網友吃到我也高興!

男爵府

lyh80115 發表於 21-1-1 19:30
20點有一輪199減40,買貴嘢有999減150。
我真係儍㣭地,原來hong kong card要做會員,先再填申请表,我就咁按入去就申請,交哂表,建行問我攞ID CARD COPY同其他資料,我再返去hong kong card睇,先至知未做會負,唔怪得之冇叫我揀禮品啦,今日最後了,搞唔到了

翡翠宮

kerotan 發表於 21-1-4 13:37
我去了 屋企附近唯一在 list的 食店
但侍應堅持說沒有用openrice pay。
那就冇奈何~你和其他有這卡的網友 ...

太冷門係咁

首頁
12345...6

尾頁

跳至