想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

Del

大宅

happyfamilyy 發表於 21-1-25 09:18
1月14植入Day 5胎 (Grade 3AB),途中偷驗過綠D無數次都係白板,所以本身都已經打定輸數,點知1月23號去抽血 ...

之前睇過只要有翻倍就可以嫁啦

我之前iui 後14日 hcg 35 醫生說不樂觀 但都有的例子是可以
果一個星期我盡量訓 飲花膠湯 都係長不成
一星期後得番8 我有點後悔沒有嘗試去睇中醫 雖然未必做到d咩 但叫做 做曬要做的事

希望你的可以翻倍 好值數 加油

別墅

wish520 發表於 21-1-25 10:02
之前睇過只要有翻倍就可以嫁啦

我之前iui 後14日 hcg 35 醫生說不樂觀 但都有的例子是可以

多謝哂你既鼓勵 我其實都唔抱任何希望,我hcg得14,低到綠D連個控都冇,我寧願一開始就話冇,咁就可以快快再接住試第二次。。總好過而家要再等多幾日後再宣判多次,尋日都忍唔住係屋企大喊一場 不過其實會出現hcg (我只有塞藥,放胎週期係冇打過任何針),係咪代表其實係有著床但黏唔實?

大宅

happyfamilyy 發表於 21-1-25 10:30
多謝哂你既鼓勵 我其實都唔抱任何希望,我hcg得14,低到綠D連個控都冇,我寧願一開始就話冇 ...

我當時都喊左好多次 到現在諗起都會流眼淚
但我都知無辦法 開心左4天 接受呢個禁大既打擊

醫生話有hcg 係話卵子和精子有相遇過 但我無追問係咪著過床

不過你都要保持心境開朗 可能會有希望出現
一日未再驗血 一日還有希望

我來緊都會做ivf 其實要放鬆心情 真的說容易做好難

別墅

wish520 發表於 21-1-25 11:01
我當時都喊左好多次 到現在諗起都會流眼淚
但我都知無辦法 開心左4天 接受呢個禁大既打擊

完全認同,冇希望就冇失望,俾左又再拎番去仲慘,但我都同自己講可能係緣份未到,如果係胚胎本身已有問題,化學已經係最好既結果,總好過之後有機會小產

jm你都要加油,盡量裝備好自己,希望你泥緊ivf 一take bingo

大宅

你仲有無其他胚胎?

Day 5 grade AB 其實算好。

別墅

stitchbaby19 發表於 21-1-25 17:26
你仲有無其他胚胎?

Day 5 grade AB 其實算好。

我仲有5粒day 5呀,不過其餘grading都主要係BB,但醫生話其實BB grade都唔錯。但我最靚個粒AB grade今次已經放左,內膜又出現左大家講既黃金三條線,但都唔得,我都唔知下次再放個結果會點... 我都會盡量平常心,睇下幾時個天會再賜多份禮物俾我

大宅

happyfamilyy 發表於 21-1-25 17:56
我仲有5粒day 5呀,不過其餘grading都主要係BB,但醫生話其實BB grade都唔錯。但我最靚個粒AB grade今次已 ...

Bb grading 中機會都好大,加油,養好身體再放胎,我都係放BB grading 中

首頁

尾頁

跳至