自由講場

跳至

首頁
23456...12

尾頁

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

早幾年TVB都幫梁嘉琪接咗好多廣告,日日電視都見到佢不同既廣告!但我唔認為佢當年好紅囉!

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

我唔要任何有人樣嘅嘢,淨係想食一個正常價嘅餐!
你俾啲無謂嘢我,跟住賣$80???

男爵府

jtw_ki 發表於 21-2-27 16:34
姜濤真係好紅,勁多代言呢排差唔多日日都有新廣告,平價如麥當勞,貴價如Chanel、cartier 都搵 ...

我估唔到cartier都搵佢不過我已經見有姜糖即刻去買 太有錢真係

別墅

Queenie_0012 發表於 21-2-27 15:40
救命!我依家睇到笑 ...
M記marketing應該係viu粉/姜粉. 而家M記淨係o係viu落廣告, 果日無意中轉到去睇到Eason個廣告, 平時睇開tvb 81-85台, 完全冇見過M記廣告

男爵府

ChingYee123 發表於 21-2-27 17:32
早幾年TVB都幫梁嘉琪接咗好多廣告,日日電視都見到佢不同既廣告!但我唔認為佢當年好紅囉! ...

唔好搵梁嘉琪同姜b比啦m記 chanel cartier唔會搵梁嘉琪 知唔知分別係邊?

珍珠宮

Eunice0203 發表於 21-2-27 17:43
唔好搵梁嘉琪同姜b比啦m記 chanel cartier唔會搵梁嘉琪 知唔知分別係邊?
...
慳啲啦!完全無興趣知佢有咩分別!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

$80 係1人餐? 如果係2人餐就話啫,邊個代言都吸引唔到我

男爵府

ChingYee123 發表於 21-2-27 17:49
慳啲啦!完全無興趣知佢有咩分別!

你無興趣就咪個個post留言啦

珍珠宮

Eunice0203 發表於 21-2-27 17:50
你無興趣就咪個個post留言啦

我點樣個個POST留言?邊個POST留言?我發表對佢無興趣既留言都唔得?呢個POST佔咗90%既留言都對佢無興趣喎,何解你特別在意我既留言?

男爵府

ChingYee123 發表於 21-2-27 17:51
我點樣個個POST留言?邊個POST留言?我發表對佢無興趣既留言都唔得?呢個POST佔咗90%既留言都對佢無興趣喎 ...

因為已經唔知第幾次見到你係有關姜濤既post講梁嘉琪多廣告依個偉論

珍珠宮

Eunice0203 發表於 21-2-27 17:54
因為已經唔知第幾次見到你係有關姜濤既post講梁嘉琪多廣告依個偉論
...
係第二個POST第二次以梁嘉琪為例,呢個例子好清晣又合適!唔得咩?你唔鍾意可以忽略我既留言架,點解要回應我個留言?然後又想限制我留言?咩事咁專制?

姜B個樣似金正恩唧,唔係真係想學金正恩咁獨裁係嘛?好搞笑!

伯爵府

Wistariatree 發表於 21-2-27 15:57
睇嚟我係時候面對現實

0興趣+真心覺得貴=應老

X2

真係咸魚青菜各有所愛
認真有喺you tube search過呢位姜B了解下,實在無興趣

男爵府

ChingYee123 發表於 21-2-27 17:56
係第二個POST第二次以梁嘉琪為例,呢個例子好清晣又合適!唔得咩?你唔鍾意可以忽略我既留言架,點解要回應 ...

你仲搞笑啦 我咪同係講依個例子完全唔合適囉你自己又要話無興趣咁無興趣又點解要留言呢?我幾時有限制你留言?真係上腦喎你

珍珠宮

呢個POST好多JM都經常係姜B啲POST留言,但唔明有某些姜B "fans" 係特別在意我既留言,又特別想限制我既留言?唔想我講姜B?係咪我既比喻好么心么肺?所以好心痛呀?

珍珠宮

Eunice0203 發表於 21-2-27 17:59
你仲搞笑啦 我咪同係講依個例子完全唔合適囉你自己又要話無興趣咁無興趣又點解要留言呢? ...

你剛才唔係叫我無興趣唔好係個個POST留言咩?叫我唔好留言,唔係想限制我留言?有無興趣都可以留言,EVEN我留言一隻字 "無興趣",都得架,唔到你理架,明唔明呀?大帝!

男爵府

ChingYee123 發表於 21-2-27 17:59
呢個POST好多JM都經常係姜B啲POST留言,但唔明有某些姜B "fans" 係特別在意我既留言,又特別想限制我既留言 ...

因為你d留言真係好低質加油haters 其實好多jm都pm叫我唔洗理你 不過又真係覺得你幾好玩

男爵府

ChingYee123 發表於 21-2-27 18:02
你剛才唔係叫我無興趣唔好係個個POST留言咩?叫我唔好留言,唔係想限制我留言?有無興趣都可以留言,EVEN ...

我唔係管理員點限制你留言?你真係好好玩 加油加油 繼續留言多謝你叫我大帝

珍珠宮

Eunice0203 發表於 21-2-27 18:02
因為你d留言真係好低質加油haters 其實好多jm都pm叫我唔洗理你 不過又真係覺得你幾好玩
...
如果我既留言係低質,咁你回應我咪仲低質?你覺得好玩,就奉陪同你玩,反正我呢個時間上得來就係有時間!大家就鬥低質玩下啦!阿姐!

男爵府

ChingYee123 發表於 21-2-27 18:04
如果我既留言係低質,咁你回應我咪仲低質?你覺得好玩,就奉陪同你玩,反正我呢個時間上得來就係有時間!大 ...

你叫我又唔想同你玩lu

珍珠宮

Eunice0203 發表於 21-2-27 18:04
我唔係管理員點限制你留言?你真係好好玩 加油加油 繼續留言多謝你叫我大帝
...
你明白唔係管理員就得,但你都無資格叫人唔好留言?明唔明呀?做 'fans" 都唔好咁低質小家!

首頁
23456...12

尾頁

跳至