自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

剛發現淘寶account密碼同資料都比人改咗, 想用手機攞code都唔得因為佢連手機号碼都改埋, 我想打字比客戶又搵唔到, 係咪只可打電話呢? 因在外國, 用文字通訊方便我d. 請問有冇jm知點可聯絡到佢地.

珍珠宮

回覆樓主:

聯繫淘寶客服的方法,你試試看。

https://world.taobao.com/helper/flyleaf.htm?spm=a312a.7762693.2015080301.81.A72ZDC&cid=9004727

子爵府

linchan 發表於 21-3-1 14:14
剛發現淘寶account密碼同資料都比人改咗, 想用手機攞code都唔得因為佢連手機号碼都改埋, 我想打字比客戶又 ...

我幾年前試過,我以前幾個月先會淘一次,唔知偷咗我ac用咗幾耐,改晒我手機號碼我都無得reset password. 我系打電話去淘寶問,然後客服對咗我啲資料後就話會鎖我呢個ac, 叫我再開個新喎,我問客服啲人偷ac重咩,但話佢偷我ac有買嘢,不合法既嘢但無詳細講。而我淘寶錢包有少少錢就退番比我新嘅支付寶。但之後就成日收到電郵junk mail,啲淘寶賣家推銷開發票,可能用ac買發票(在大陸發票=香港收據就可以計稅)

打電話30183610

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我5年前試過
佢地會睇下你有無買野
有就申請退款退去佢支付寶
但當年我係用易辦事比錢
所以退款都係退返去易辦事即係我嘅銀行。佢哋搞一大輪都拎唔到我啲錢

不過最後我都開咗一個新戶口

若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

大宅

回覆樓主:

我前排都被盜用兼改曬資料,連絡淘寶客服話我既帳戶已封鎖,要再用只能開新戶口,連我既支付寶都被封,連密碼都拎唔返,好彩係支付寶沒幾蚊係入面,索性唔用個帳戶了

男爵府

thank you 各位JM. 條link我試咗唔得, 我諗都係要打電話去至得啦. 好彩我用其他集運, 支付寶內冇錢又多年冇用, 應該冇事啩. 但我係淘寶d收藏寶貝冇晒, 又要再搵过

首頁

尾頁

跳至