潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

最近出左Picotin 18,請問下大家用開咩內袋,求分享, thank you

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我早排訂咗 FB Bag in Bag 軟身 P22 內袋
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

回覆 WendySito 的帖子

請問係walk in 買定Sa留?

大宅

yuenng30 發表於 21-4-10 21:09

請問邊間買架

大宅

esmehouse 發表於 21-4-10 18:47

請問幾錢

珍珠宮

我都鐘意呢隻色 要配嗎?

複式洋房

WendySito 發表於 21-4-10 18:29
最近出左Picotin 18,請問下大家用開咩內袋,求分享, thank you

隻色好靚呀

大宅

esmehouse 發表於 21-4-10 18:47

可吾可以影下你個內袋呀?thanks我就係想訂軟身內袋,硬身內袋會起哂角

大宅

yuenng30 發表於 21-4-10 21:09

Walk-in

大宅

bethcc 發表於 21-4-10 21:21
請問邊間買架

港島區

大宅

bethcc 發表於 21-4-10 21:23
請問幾錢

$22100

wcpcelia    發表於 21-4-12 15:44

大宅

使唔使配貨?直接walk in 問Sa?隻色好靚

大宅

andyan324 發表於 21-4-10 21:38
我都鐘意呢隻色 要配嗎?

高配的

大宅

babypluto 發表於 21-4-10 21:40
隻色好靚呀

Thank you本身想要灰色,見到實物都係乖乖地俾錢

大宅

yuenng30 發表於 21-4-10 23:12

使唔使配貨?直接walk in 問Sa?隻色好靚

要配呀,高配的,keep住有買野,再問sa,thank you

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

WendySito 發表於 21-4-10 23:07
可吾可以影下你個內袋呀?thanks我就係想訂軟身內袋,硬身內袋會起哂角
...
P22 個個未攞,但本身個 Lindy 都係搵依間買,你去佢個 FB 好多用家相
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

bethcc 發表於 21-4-10 21:23
請問幾錢
$350

大宅

esmehouse 發表於 21-4-10 23:20
P22 個個未攞,但本身個 Lindy 都係搵依間買,你去佢個 FB 好多用家相

好的,吾該哂

寶石宮

WendySito 發表於 21-4-10 23:33
好的,吾該哂
Welcome

大宅

WendySito 發表於 21-4-10 18:29

隻色好靚

首頁

尾頁

跳至