婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

因為period大半年都唔識停,今日喺公立醫院做左檢查,照陰超後發現子宮有個5.4x4.7黑影。。醫生覺得唔尋常即時抽埋內膜組織化驗
當時聽到醫生同助理講:「呢個(指我)應該唔使再返黎睇」助理話:「都要接左報告先」於是安排左2星期後覆診期俾我,醫生話加急處理
請問jm我係咪要打定輸數做最壞打算?
如果5.xcm癌細胞係咪太大已經好後期?
要等2個星期真係好折磨。。但我真係提唔起勇氣再去私家檢查

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

祝福

大宅

叉燒媽 發表於 21-4-28 22:37
因為period大半年都唔識停,今日喺公立醫院做左檢查,照陰超後發現子宮有個5.4x4.7黑影。。醫生覺得唔尋常 ...

咁大粒,你冇覺得痛嗎?最好拎份報告係出面問下啲婦科醫生有咩見意,唔好等2個星期喇

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cheiching 發表於 21-4-29 02:00
咁大粒,你冇覺得痛嗎?最好拎份報告係出面問下啲婦科醫生有咩見意,唔好等2個星期喇
...

我無特別覺得痛,只係有時有m黎嘅唔舒服。。
我而家無報告,係抽左組織等2星期先有報告

執仔之手 與仔偕老

大宅

叉燒媽 發表於 21-4-29 07:09
我無特別覺得痛,只係有時有m黎嘅唔舒服。。
我而家無報告,係抽左組織等2星期先有報告
...

你之前有冇定期做抹片同陰照丫

首頁

尾頁

跳至