自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

希望小妹妹唔好有陰影... 真係慘遇到呢D事.... 17歲仔做咩咁唔健康...

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

mike89 發表於 21-5-1 12:03

放下自在

公爵府

之前有個五歲

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

咁細個就...

象牙宮

恐怖

琥珀宮

lojo11 發表於 21-5-1 12:05
希望小妹妹唔好有陰影... 真係慘遇到呢D事.... 17歲仔做咩咁唔健康...

可能困係屋企睇左太多唔應該睇嘅野,上左腦

珍珠宮

17歲唔會click一聲就變壞
從細唔教、唔正確引導,識生唔肯教育係不負責任,錯在父母!

水晶宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

琥珀宮

mizuho 發表於 21-5-1 12:46
17歲唔會click一聲就變壞
從細唔教、唔正確引導,識生唔肯教育係不負責任,錯在父母!
...

有道理
其實好色都係因為自控力太低,性會比人快感,類似多巴胺嗰類,慢慢會上癮,青少年大腦前額葉未完全成熟,未能夠完全控制自己嘅行為,簡單黎講就係冇咩理智,衝動有餘,思考欠奉

公爵府

有冇link?可以分享俾朋友

公爵府

mandy952 發表於 21-5-1 12:45
可能困係屋企睇左太多唔應該睇嘅野,上左腦

呢個年紀對性好奇
睇得太多,有些題材係周圍非禮唔同女仔
沉迷代入角色,以為自己係男主角

子爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我就係住欣田,真係幾擔心 又就快升中,接送定唔接送好。。。。真係好忑忐

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

痴線 香港發生咩事

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

gigi19810326 發表於 21-5-1 13:00
我就係住欣田,真係幾擔心 又就快升中,接送定唔接送好。。。。真係好忑忐
...

如果時間就到要接呀!最近太多呢D case, 有咩事無後悔藥!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

痴線
又黎

水晶宮

有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

...

要教小朋友小心啲
留意身邊嘅人,有時多人啲先搭升降機

水晶宮

...

如有時間就接

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至