3歲或以上

跳至

首頁

尾頁

大宅

女女3歲,想幫佢報讀舞蹈班,港島區有冇d平靚正學校介紹?(emoji)(emoji)

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章 減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

我女女喺太古學緊 , Kings體操芭蕾舞, 佢都幾鍾意, 有呼拉圈,絲帶,波等。 可以試下

別墅

SL100 發表於 21-5-24 23:36
我女女喺太古學緊 , Kings體操芭蕾舞, 佢都幾鍾意, 有呼拉圈,絲帶,波等。 可以試下
...

Hello, 男仔可唔可以上?

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章 減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

男仔應該都可以

複式洋房

SL100 發表於 21-5-24 23:36
...

可以pm資料嗎?女女想學絲帶舞

大宅

taocc 發表於 21-7-19 23:11
可以pm資料嗎?女女想學絲帶舞

https://www.ikings.hk/course

首頁

尾頁

跳至