影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

昨晚最尾部分, Anson Lo話有其他成員指佢竊漏唔知咩, 跟著Edan想發言時, Lokman又好激動駁佢一路無比EDAN講, 大家知唔知咩事?

水晶宮

SaSally 發表於 21-6-12 10:36
昨晚最尾部分, Anson Lo話有其他成員指佢竊漏唔知咩, 跟著Edan想發言時, Lokman又好激動駁佢一路無比EDAN講 ...
行踪

la_source    發表於 21-6-22 11:02

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

爆佢地會去邊嘅消息!

伯爵府

cy101 發表於 21-6-12 10:42
爆佢地會去邊嘅消息!

lokman好激動, 好少見佢咁, 真係有不和

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

竊漏行踪, 似係話ANSON LO放料俾狗仔隊!
咁睇一向LOKMAN都係大大聲咁, 壓住啲隊員, 對住鏡頭都咁, 背住唔知會點

水晶宮

我冇睇開造星, 又唔係MIRROR FANS, 但有睇開VIU劇, 間唔時見到 MIRROR 成員, 所以開始留意佢地, 調教前只識 IAN, EDAN, AK, 姜, TIGER, STANLEY, 其他都有印象, 0印象係 Frankie, 才發現一個靚仔唔係咁MK既人係度, 佢好C文

伯爵府

chocolatebean 發表於 21-6-12 10:47
我冇睇開造星, 又唔係MIRROR FANS, 但有睇開VIU劇, 間唔時見到 MIRROR 成員, 所以開始留意佢地, 調教前只識 ...

但係佢係全隊最隱形, 無自信少出聲, 所以星路好難走得遠

水晶宮

反而ERROR 4個就全部都認得

阿DEE造星前扮牛華, 笑C禾
可能4人風格各異, 個樣又好唔同, 所以好有印象, VIU劇又多參與

ERROR 4人更出過MIRROR?

水晶宮

SaSally 發表於 21-6-12 10:50
適合拍劇, 夠靚仔, 有仔仔影子

伯爵府

做運動時AK又係不停講小學雞笑話, 攪到祖堯都發火, AK係有D過左

禁止訪問

伯爵府

SaSally 發表於 21-6-12 10:55
做運動時AK又係不停講小學雞笑話, 攪到祖堯都發火, AK係有D過左

係,好唔成熟。

This is my size 一句笑完就應該停啦

水晶宮

恩庭寶貝 發表於 21-6-12 10:59
所以祖祖都講佢唔識睇人微頭眼額,所以要調教
佢未必唔識睇, 係份人好自我, 佢係細佬性格, 想做就去做, 如果唔係靚仔, 會好乞人僧

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

SaSally 發表於 21-6-12 10:55

其實幾低能!

禁止訪問

回覆樓主:

水晶宮

yiqiyihui 發表於 21-6-12 11:01
係,好唔成熟。

This is my size 一句笑完就應該停啦
成班小學雞, 我留意到有一班FOLLOWERS 陪笑, 有D成員明顯覺得無聊, 無參與

欣賞 IAN, 佢成日覺得佢地班友好無聊, 唔中意就唔會為左得到別人認同而參與

姜B 成日都望鏡頭, 好明顯好CARE自己IMAGE

琥珀宮

我睇呢個節目,其實想睇阿祖!

la_source    發表於 21-6-18 14:40

男爵府

SaSally 發表於 21-6-12 10:50

真係超級隱形

水晶宮

cy101 發表於 21-6-12 11:06
我睇呢個節目,其實想睇阿祖!
ME2, 上次調教你男友好睇, 一班素人全靠阿祖支撐起個節目

伯爵府

恩庭寶貝 發表於 21-6-12 11:04
睇完昨晚果隻,終於平反返話薑濤鬧 Fans, 睇見班私粉就忟,個個人釘人,貼晒身影佢地,阻住晒佢地做野,比 ...

自古至今都一定有瘋狂FANS, 劉華FANS都好經典啦, 追星班人係好唔理智, 身貼身跟影已經好斯文

首頁

尾頁

跳至