潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人用緊puzzle medium size? 如果171cm 用係咪都ok呢?
small 咩上身好似太細個

而家買puzzle會唔會太遲?

男爵府

grassstick 發表於 21-6-29 22:21
有冇人用緊puzzle medium size? 如果171cm 用係咪都ok呢?

我173用medium覺得啱啱好啊,反而用small覺得開口細拎嘢有d(emoji)手

珍珠宮

回覆樓主:

睇你點襯同點揹,我見個YouTuber應該15X高,佢揹M size揹得好型

男爵府

我差小小170cm, 用medium, Small上身細同埋口細。

珍珠宮

唔遲
買啦

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

自己合用,就係good size
我166,首先入medium, 但覺得斜咩太大舊
之後買咗個small,成日用
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

大宅

Medium 真係好好用,好似放極嘢都仲有位

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我 168 都係用 medium
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

chai 發表於 21-6-29 23:10
我差小小170cm, 用medium, Small上身細同埋口細。

岩呀袋口細 好似比較難拎嘢

大宅

原來都多人用medium
係街見最多人用small
多謝咁多位分享

應該都會入手medium

伯爵府

回覆樓主:

我165咩medium-sized, 走型格路線

大宅

我都考慮緊什麼色? 中size 好少選擇, 各位靚靚可以分享下個袋嗎? 現在那裏有折? thx ☺️

男爵府

Casperjunior 發表於 21-7-1 00:19
我都考慮緊什麼色? 中size 好少選擇, 各位靚靚可以分享下個袋嗎? 現在那裏有折? thx ☺️
...

之前入手咗tan/pink併色,jm可以留意下外國電商,好多時有折,甚至有歐洲退稅價

珍珠宮

我得15x用咗兩年都ok呀,用軟咗唔難攞嘢,落雨塞對平底鞋入袋返工換都塞得入

子爵府

Rubik 發表於 21-7-1 09:52
我得15x用咗兩年都ok呀,用軟咗唔難攞嘢,落雨塞對平底鞋入袋返工換都塞得入
...

咁你係講緊要 medium嗎?鞋都擺入去真 犀利

子爵府

我158,網上買咗small,太細return咗,後來買咗medium,唔覺大,尤其用手鉤好睇, 好好用。

珍珠宮

sambebe 發表於 21-7-1 11:17
咁你係講緊要 medium嗎?鞋都擺入去真 犀利

我係用緊medium

水晶宮

我160cm 用緊medium
非常好用,點襯都得
不過預會成日撞款
我去接女放學,淨係出面等嘅家長連埋我已經有三個puzzle (不同色)

大宅

Casperjunior 發表於 21-7-1 00:19
...

我想買sand mink色
最近見外國網都係mini size先有折
medium無

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

睇身型, 個人覺得太大...但都見過有人用MEDIUM, 好好睇的

首頁

尾頁

跳至